Skip to content

Met Fuse naar Healthy Fest

Healthy Fest – sport, mind, food & friends

In juni stonden wij met Fuse op Healthy Fest. Healthy Fest is het festival waar je energie van krijgt. Het festival vindt plaats bij Center Parcs de Eemhof in Zeewolde en is een lang weekend weg inclusief 3 overnachtingen. Het geeft je toegang tot het festival inclusief 250 programma onderdelen. 

Dit weekend geeft gezorgd voor veel bezwete en lachende gezichten, er is veel (gezond) gedronken en gegeten en heel wat meters afgelegd.

Wij waren als Fuse aanwezig op dit evenement in samenwerking met een aantal van onze brands die we vertegenwoordigen en hun producten onder de aandacht brengen bij deze sportieve doelgroep.

Fuse heeft hier een concept voor waarbij we A-merken gezamenlijk met elkaar laten optrekken meta als doel elkaar te versterken. De mix van merken en producten in onze stand werkte goed en trok veel aandacht. 

Food2smile popped chips

De paprika en naturel popped chips bevatten tot wel 60% minder vet dan gefrituurde chips. En dat is nog niet alles. Ze zijn gemaakt van half soja en half aardappel en daardoor een bron van eiwitten. Erg populair onder sporters. Echt verantwoorde vegan chips en ook nog eens glutenvrije chips. Bekijk hier hun website. 

Bbb Health Boutique 

Bbb Health Boutique deed mee met Healthy Fest met hun supplementen.  BBB is een vaste partner van Fuse. Het is een Health Boutique die een totaalconcept biedt op het gebied van body, mind en food. Een plek waar je laagdrempelig kan werken aan een gezonde levensstijl. De boutique is gericht op vrouwen: op iedere vrouw, voor iedere levensfase en voor iedere leeftijd. bbb heeft boutiques in Amsterdam (meerdere vestigingen), Delft, Den Haag, Haarlem, Tilburg, Utrecht, Den Bosch en Rotterdam! Holistische workouts met een unieke twist: je kunt namelijk ook in een hot cabin sporten. Goed voor de bloedcirculatie en het minimaliseren van blessures tijdens het sporten. Voor meer informatie over BBB, kijk dan hier. 

Omniyou

Een gezondere leefstijl aannemen kan soms best een uitdaging zijn. Omniyou reikt graag de juiste gepersonaliseerde handvatten aan. Ons doel is om mensen in staat te stellen een gezondere leefstijl op te pakken op basis van hun biologie. Omniyou maakt wetenschappelijke kennis en onderzoeksresultaten vanuit de genetica op een positieve en betekenisvolle manier beschikbaar. Wij hopen op deze manier mensen in staat te stellen om zichzelf een gezondere leefstijl aan te nemen op basis van hun genetische informatie. Meer informatie vind je hier.

Maza

Bij Maza vind je echt lekkere mediterrane delicatessen. Gebaseerd op authentiek Oosterse recepten, ambachtelijk gemaakt in haar keukens in Zaandam, Foodhallen Amsterdam en Winkelcentrum Stadshart Amstelveen en uitgebreid met verrassende varianten. In deze box een voucher uitnodiging om te komen proeven bij Maza! Bekijk ook de website www.maza.nl of het artikel op onze website.

Fruut Crispy Apple Red

FRUUT snacks zijn 100% natuurlijk en bevatten geen toegevoegde suikers. De producten zijn knapperig en smaakvol. Handig om mee te nemen en dit maakt het de perfecte snack voor onderweg. Fruut. 

Solan de Cabras

Solan de Cabras is mineraal water gebottled aan de bron in het Spaanse binnenland met een perfecte minerale samenstelling van hoogwaardig kwaliteit. Ontstaan in 1892 in de Spaanse natuur in het gebied bij Beteta en Serrania de Cuenca. Solan de Cabras. 

Hippeas in herbs we trust

HIPPEAS Organic Chickpea Snacks zijn gemaakt van de kleine en machtige kikkererwt. Bomvol “plant-power”om door te kunnen gaan. Hippeas. 

Kortom: een succes! We zijn blij met de resultaten en Healthy Fest: tot volgend jaar! 

Lees ook: De Fuse Box 2e editie van dit jaar! 

Facebook
Twitter
LinkedIn