Skip to content

De Agency

Fuse professionals

Merkzichtbaarheid & bereik

Onze Fuse Professionals – trainers, coaches, instructeurs  en andere health specialisten – vormen het hart van ons bedrijf. Stuk voor stuk zijn ze goed in wat ze doen en inspireren ze mensen op weg naar een happier, healthier lifestyle.  Daarom worden ze zowel online als offline gevolgd door veel geïnteresseerden. Vanwege het grote bereik van onze professionals kan de Fuse community jouw brand of product op een laagdrempelige manier onder de aandacht brengen bij de juist doelgroep. We helpen brands relevante (en nieuwe) consumenten bereiken, en zorgen voor hogere engagement op social media.

0 +
Gyms
0 +
Professionals

Content support

Marketing is een belangrijk onderdeel van onze strategie. We helpen brands aan meer zichtbaarheid en bereik via samenwerkingen met onze influencers en Brand Ambassadors en bedenken hoe we producten, diensten en/of locaties meer engagement, bereik en zichtbaarheid geven via tekst, beeld en video op social media. 

A prospect needs to hear or see a message, product or brand at least 7 times before they will take action. Create experience, leave memories.

Kristie van Kemenade

de mogelijkheden

Fuse Nieuws

De Fuse Nieuwsbrief bereikt elke maand 500+ sport en health professionals. Met een openingsrate van 70%, is het hét medium om onze professionals te informeren over voor hen interessante en relevante brands, samenwerkingen, diensten, evenementen of producten. Ook op onze Fuse website plaatsen we blogs met dedicated content, en brengen we dit vervolgens actief onder de aandacht op onze social media. 

De Fuse Box

Vier keer per jaar zendt Fuse de Fuse Box naar een aantal zorgvuldig geselecteerde sport en health professionals uit verschillende disciplines om producten van brands die we vertegenwoordigen onder de aandacht te brengen. Aan de Fuse Box nemen doorgaans meerdere merken deel, op verzoek is een Exclusive Box ook mogelijk. De Fuse Box heeft zich bewezen als effectieve methode om via ons netwerk meer zichtbaarheid en online engagement te genereren. 

Brand ambassadeurs

Bij Fuse Agency koppelen we health related brands graag aan passende professionals. We gaan op zoek naar de juiste match voor jouw brand. Via ons Brand Ambassadeursprogramma vinden we dé professional die via online branded content en offline uitdraagt waar jouw merk voor staat en nieuwe producten of diensten bij de juiste doelgroep onder de aandacht weet te brengen. Zo zorgen we samen voor grotere naamsbekendheid en meer bereik.

Fuse Events

De Fuse Community bestaat uit 500+ sport- en health professionals, te boeken zijn voor het verzorgen van zowel on- als offline workouts, trainingen, workshops en masterclasses, live webinars en Q&A’s, tijdens evenementen. Op verzoek bedenken we een concept dat past bij jouw evenement. We informeren je graag over de mogelijkheden.  

 

Testpanel

Het is mogelijk om een testpanel van Fuse Professionals  specifieke producten te laten testen. Professionals uit het testpanel schrijven na afloop van de testfase een persoonlijke review op basis van hun ervaringen. De waardevolle informatie uit deze reviews kan ingezet worden als social media content, online en via andere communicatiekanalen. 

Boostyou

Bij dit concept gaan we je locatie boosten! Een groep ambassadeurs komt langs om de activiteit te reviewen en een flinke boost te geven via social media. Let’s get energy together. Een (terugkerende) explosie op social  media over jouw brand.  

unieke concepten

In samenwerking met externe partijen zetten we verschillende unieke concepten op. Doordat wij altijd 1 op 1 in contact staan met onze docenten, klanten, partners en alles rondom sport zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends en adviseren wij bedrijven graag hoe deze trends toe te passen zijn op jullie bedrijf.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste trends?

fuse & brands

Deze merken gingen je al voor!

Een zorgvuldige selectie in je mailbox.

Met nieuws, mediatrends en interessante analyses.