De Community

One size doesn’t fit all

Bij Fuse Agency zijn we ervan overtuigd dat body, mind en soul onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en een goede balans daartussen van belang is om een duurzaam, gezond en gelukkig leven te leiden. Goede brandstof voor je mind, goede brandstof voor je body en goede brandstof voor je soul zijn de motor voor jouw optimale leven. En dat ziet er voor iedereen anders uit.

Daarom geloven wij ook niet in één formule, maar gaan wij uit van de unieke wensen van mensen en bedrijven. Of je nu op zoek bent naar brand ambassadors en online influencers, of naar teachers en trainers om wekelijks lessen te verzorgen of tijdens een evenement, wij gaan op zoek naar de professionals die aansluiten bij jouw specifieke wensen en behoeften. Met een bestand van meer dan 500+ Fuse Professionals vinden we altijd geschikte talenten.

Als Fuse zijn wij supertrots op onze skilled professionals. Stuk voor stuk energieke talenten, en uiterst gedreven in hun vak – dé professionals die het beste uit zichzelf en anderen weten te halen. 

Health professionals

Fuse heeft de afgelopen jaren een duurzame community opgebouwd met meer dan 500 freelance professionals met allemaal een eigen expertise binnen hun eigen gebied die we eenmalig-, projectmatig of langdurig kunnen inzetten. Door het brede scala aan health professionals met verschillende achtergronden is er altijd een professional die bij je past.

Fuse professionals

Hoe werkt het

1. Bespreek je beschikbare tarief per uur met Fuse

2. Boek een proefles

3. Geniet van een goede docent!

Ons aanbod

Review
“Bij Gustav werken we vanaf dag 1 met veel plezier samen met Fuse. Ze werken transparant, zijn flexibel en leveren top notch docenten aan. Met veel vertrouwen heb ik dit werk uit handen gegeven aan Fuse, en zij hebben daarin niet teleurgesteld. Daarnaast is het ook een waardig partnership, waarin Fuse goed luistert naar de behoefte van de klant. Kortom, een samenwerking valt zeker aan te bevelen!”
Tessa, klant
“Fuse is heel fijn om mee samen te werken. Ze denkt ook graag met je mee. En de docentes zijn allemaal even professioneel en geven erg fijne lessen!”
Joyce, klant