Skip to content

Diensten

Welkom bij Fuse Agency: een netwerk van body, mind en soul professionals. We koppelen onze Fuse Professionals aan health related brands & bedrijven. Samen willen we inspireren, creëren en connecten.

STUDIO'S, EVENEMENTEN & UNIEKE CONCEPTEN​

Fuse verbindt health professionals aan diverse locaties, unieke concepten en evenementen. Van regelmatige samenwerkingen met sportscholen en yogastudio’s  tot evenementen en unieke concepten op locatie – van festivals tot yoga- en workoutsessies in hotels, op boten en rooftops – in opdracht van derden. We inspireren, creëren en connecten en denken graag mee hoe we onze professionals voor jouw evenement, brand of concept in kunnen zetten. Op verzoek bedenken we een passend concept, en nemen de uitvoering daarvan uit handen.

Bedrijfsvitaliteit

We leven in een 24/7 economie waarin alles draait om productiviteit. Voor zowel werknemers als werkgevers betekenen lange werkdagen en hoge werkdruk vaak veel stress en weinig beweging, en een minder gezonde levensstijl. Op de lange termijn komt dit het plezier in werken en de arbeidsproductiviteit niet ten goede. Gelukkig kan het ook anders! Fuse Agency zet haar kennis op het gebied van bedrijfsvitaliteit en een healthy lifestyle in om bedrijven te adviseren en werknemers te helpen en zorgt voor de juiste health professionals ter ondersteuning. 

Brands & PR

Marketing en PR vormen een belangrijk onderdeel van onze strategie. Via ons Brand Talents programma verbinden we onze Fuse health professionals, die stuk voor stuk uitmunten in hun vakgebied en over een groot netwerk en bereik beschikken, aan health en fitness related merken. Op deze manier bieden we brands, bedrijven, studio’s en sportscholen de mogelijkheid om zowel online als offline meer zichtbaarheid, bereik en engagement te creëren en brengen we ze onder de aandacht bij invloedrijke personen binnen de sector.