Skip to content

Fuse SUP

fuse Sup

Fuse heeft de peddels in één geslagen met Canal SUP en heeft een eigen sup-locatie. Deze locatie bevindt zich bij Restaurant Vessel in Amsterdam. Boeken kan hier. Heb je interesse in suppen met een groep of bedrijf? Stuur ons dan even een mail. 

SUP staat voor Stand Up Paddle. Het betekent dat je bovenop een plank staat – een soort grote massieve surfplank – met een peddel in je handen. Met deze peddel kun je jezelf voortbewegen door de prachtige grachten van Amsterdam. Suppen is een van de snelst groeiende watersporten van dit moment en als je het eenmaal hebt geprobeerd, weet je waarom!

Sup groepsopties

Heb je interesse in suppen met een groep of bedrijf? Stuur ons dan even een mail. 

Suppen

Vanaf 1 u.

World Clean (S)up Day

1uur. Samen houden we de grachten van Amsterdam schoon! Op World Clean Up Day 17 september heb je de mogelijkheid om met Fuse hier aan bij te dragen: te water! Al suppend ga je samen met een visnetje plastic scheppen. De prefecte combinatie van een actief uitje én een beter milieu.

Sup & Spel

2 uur. Het water op, suppen en spelletjes spelen!

Sup expeditie

4 uur. Een dagdeel samen op pad waarbij er op verschillende plekken wordt gestopt en de mogelijkheid is voor een drankje. Inclusief sup & spel en inclusief sup experience.

Sup experiences

2 uur. Keuze uit supyoga, suppilates, workout & suppen, meditatie & suppen, suptechniek beginners en/of gevorderd, breathing & suppen, supfitness, sunrise expeditie (2u). Lessen worden aangepast op aanvraag. Sommige activiteiten vinden plaats op de sup, sommige activiteiten zijn los van het water.

impressie

Deze personen en bedrijven gingen je al voor!