Skip to content

Experiences

Fuse experiences zijn te boeken met groepen. Neem contact op via mail. 

suppen

Fuse heeft een eigen suplocatie! Gelegen aan het prachtige Houthavens in Amsterdam. Boeken is mogelijk individueel of in groepen.

Relaxmobiel

Ervaar de krachtige combinatie van massage, geweldige thema's, aromatherapie en de natuur. De relax mobiel komt zo voorrijden!

bootyoga

Over de grachten van Amsterdam varen is al een unieke ervaring, maar dit doen terwijl in een yogapose zit of ligt geeft een extra dimensie. All levels!

disco workout

Deze workout wordt gegeven met koptelefoons op. De inhoud van de workout, de locatie en de muziek passen wij aan op jullie.

workshop voeding

Onze diëtiste neemt je mee in de wereld van gezondheid. Hoe kun jij de beste keuzes maken op ieder moment? Wat zijn de beste keuzes?

yoga

tijdens deze workshop krijg je in een inzicht in yoga: de houdingen, de filosofie. De workshop is zowel voor beginners als gevorderden een aanrader!

winefulness

Tijdens deze experience wordt mindfulness gecombineerd met wijn. Proef, ruik, ben je bewust en geniet van natuurwijn. Want als je dan drinkt, doe je het bewust!

mindfulness

Mindfulness houdt in dat we ons van moment tot moment bewust zijn van onze gedachten, gevoelens, lichamelijke gewaarwordingen en onze omgeving, door een zachte, verzorgende lens.

lach workshop

Lachen is het beste medicijn! Tijdens deze workshop ga je lachen zonder reden. Je wordt goed begeleid en fun is gegarandeerd!

kangoo jumps

Jump for Joy! Op zo’n paar gekke verende schoenen een beetje rondhopsen als een kangaroe zorgt geheid voor veel hilariteit én sportiviteit. Kangoo Jumpen is niet alleen superleuk om te doen, al dat bouncen geeft je ook bergen energie. Zo wordt sporten wel heel leuk!

kickboks & mindset met gilbert yvel

In deze workshop gaan we aan de slag met ex-professioneel MMA'er Gilbert Yvel. Naast kickboksen geeft hij je een inzicht in het mentale stuk achter kickboksen.

broga

Yoga voor bro's, ofterwijl mannen. Het kan best een stap zijn om yoga uit te proberen als man. Op deze manier wordt je in een safe space begeleid.

jumping fitness

Een unieke experience waarbij je (de naam zegt het al) gaat jumpen. De trampolines geven hebben hoge fun factor en zijn er goed voor zowel kracht als conditie!

Wim Hof ijsbad

Altijd al eens in in een ijsbad willen zetten? Deze experience neemt je mee in alles wat je moet weten en begeleid je uiteindelijk tot het ijsbad.

ademsessies

Een goede ademhaling is fundamenteel voor je gezondheid. Je kunt slechts enkele minuten zonder lucht. Tijdens deze workshop gaan we met jou ademhaling aan de slag!

weerstand opzoeken

Wil jij je mindset trainen? In deze training ga je uit je comfortzone en leer hoe je het maximale uit jezelf haalt.  

stress

Leer wat stress is, leer hoe je lijf reageert op stress, leer stress te controleren, leer hoe stress ook een positieve invloed kan hebben.

master your energy

Hoe kan je slimmer werken (focus, efficienter, handige tools en technieken), maar ook goed voor jezelf zorgen? (wellbeing, energie management). Je scoort jezelf op de belangrijkste pilaren van succes en focus en vanuit daaruit formuleer je ook een persoonlijk doel.

handpan workshop

Altijd al een muziek instrument willen leren spelen? De handpan is een prachtig instrument dat je in meditatieve staat kan brengen. Heb plezier door samen te oefenen!

Fuse professionals

Running Club

Samen bezig zijn is samen groeien. Met de running club kunnen jullie eenmalig of in een traject aan je doelen werken onder begeleiding van een echte professional.

mind walk

De meest meditatieve manier van wandelen. Mind-Walk is dé manier om in beweging te zijn en om tevens je hoofd 'vrij' te maken. Maak kennis met de Mindwalk, waarin invloeden vanuit tai chi, mindfulness, yoga, meditatie en ademhalingstechnieken een worden.

Healing harp

Kom helemaal tot rust tijdens een Healing Harp sessie van Thessa Carina. Met haar elektro akoestische harp geeft ze online en offline sound healing concerten.

microdose workshop

Microdose coaching gaat je helpen om het middel in te zetten om je doelen te behalen. De coach gaat samen met je aan de slag om de juiste persoonlijke goals te formuleren en te zoeken naar de juiste dosering.

barre 80's

80's aerobics

Een total body workout die meer op een feestje dan op een workout lijkt! De inspiratie komt van Jane Fonda’s klassieke workout videos. In de klas wordt gezweet in old-school aerobic style met de beste 80 hitjes.