Skip to content

Fuse Box: de 2e editie van 2022!

De Fuse Box wordt dit jaar weer een aantal verstuurd naar onze Fuse Familie. De ambassadeurs delen over de producten die in de box zitten en hiermee halen we goede resultaten. Het bereik van de 1e editie Fuse Box van 2022 is 383.092 geïnspireerde personen. In dit artikelen delen we de merken en producten die in de box zitten.

Maza

Bij Maza vind je echt lekkere mediterrane delicatessen. Gebaseerd op authentiek Oosterse recepten, ambachtelijk gemaakt in haar keukens in Zaandam, Foodhallen Amsterdam en Winkelcentrum Stadshart Amstelveen en uitgebreid met verrassende varianten. In deze box een voucher uitnodiging om te komen proeven bij Maza! Bekijk ook de website www.maza.nl of het artikel op onze website.

Ekopura

Ekopura wil een sterkere wereld creëren door middel van duurzame en echt gezonde voedingssupplementen die het beste bieden voor het menselijke lichaam en voor de natuur. Ze werken met enkel biologische en/of plantaardige natuurlijke ingrediënten, zijn biologisch gecertificeerd en geregisterd bij ‘The Vegan Society’. https://www.ekopura.com

Vitaily

Maar liefst 8 vitaminen en mineralen in 1 handig en duurzaam biofolie dagzakje. Magnesium, jodium, selenium, vitamine B12, zink, omega 3, vitamine d3 en vitamine k2. Deze krachtpatser formule heeft Richard de Leth ontwikkeld in samenwerking met verschillende artsen en experts. Hoppa, dat scheelt jou weer kiezen. Wil je proberen wat Vitaily jou brengt. Koop dan een Vitaily maanddoos en ervaar het 30 dagen. Je kunt ook gaan voor het flexibele Vitaily abonnement, dan leveren wij de supplementen iedere twee maanden automatisch bij je thuis. Al meer dan vijfduizend mensen zijn onderdeel van de Vitaily Family. Naast de Vitaily supplementen, inspireren we je ook graag met tips over gezonde voeding, voldoende beweging, ontspanning en rust. https://vitaily.nl

Omniyou

Verrijk je kennis over jouw lichaam en geest door te beginnen bij de basis: jouw DNA. Een DNA-analyse geeft inzicht in de processen die zich in jouw lichaam afspelen. Je kunt hierbij denken aan de verwerking van voedingsstoffen, de samenstelling van je spieren en de flexibiliteit van je huid. Maar ook aan de stressbestendigheid van je geest, en misschien kun je toch beter proberen om vroeger te gaan slapen in plaats van te nachtbraken? https://omniyou.nl

Benieuwd naar onze ervaring? https://fuse-agency.com/2022/05/03/dna-onderzoek-van-omniyou-mijn-ervaring-en-resultaten/

Manuka

Een unieke, hoogwaardige en met name speciale manuka honing uit Nieuw Zeeland is door de jaren uitgebreid onderzocht, erkend en wetenschappelijk onderzocht vanwege de opmerkelijke natuurlijke bio-activiteiten en eigenschappen door de aanwezigheid van natuurlijke Methylglyoxal (MGO). Hoe hoger de waardes van MGO Manuka Honing des te meer bio-actieve stoffen aanwezig zijn. https://www.manukahoning.nl

Tabasco

De TABASCO Sriracha saus is rijk, gedurfd en perfect voor elke maaltijd. De van oorsprong Thaise saus smaakt lekker pittig, zoet en heeft een vleugje knoflook. https://www.tabasco.com

Vieve

De verfrissende eiwitdrank op waterbasis met 20gram eiwit, natuurlijke aroma’s en een fantastische smaak. Genieten tijdens of na je sport, tussendoor op je werk of gewoon lekker voor onderweg! 20 gram eiwit (collageen) – suikervrij – geen koolhydraten – 100% zuivel- en lactosevrij – zonder kunstmatige kleur- of smaakstoffen – vetvrij – laag in calorieën – essentiële aminozuren – BCAA’s. https://drink-vieve.nl

Over de Fuse Box 

De Fuse Box is elke keer weer een verrassing voor onze professionals. We zijn altijd nieuwsgierig naar de reacties op alle producten die de box te bieden heeft. Vooral interessant dus ook voor merken die met hun producten iets bijdragen aan een gezonde en schone wereld! Heb je een merk dat je graag wilt vertegenwoordigen? Laat het ons dan weten. We staan altijd open voor nieuwe brands die graag hun concepten en ideeën willen verspreiden. 

Daarnaast is de Fuse Box is een ideale manier om direct je merk onder de neus van je potentiële volgers te brengen. Deel je ideeën met Fuse Agency! Wie weet vind je jouw producten wel terug in de volgende Fuse Box. En wie weet kunnen we samen onze professionals blij maken met nieuwe producten. Neem direct contact met ons op en vraag naar informatie. 

Volg ons ook op Instagram en Facebook!

Facebook
Twitter
LinkedIn