Skip to content

Maza opent een nieuwe winkel!

Hoemoes en falafel is in deze tijd niet meer weg te denken! Wist je dat je Hoemoes naast broodbeleg in veel verschillende gerechten kunt gebruiken? Maak met Hoemoes paprika & oregano bijvoorbeeld een heerlijke pastasaus, gebruik Muhammara als basis voor een zelfgemaakte pizza of bak zoete cakes met hoemoes cranberry & vijg. Benieuwd wat je nog meer met de Hoemoes en spreads van Maza kunt maken? Op www.maza.nl vind je meer dan 350 veganistische en vegetarische recepten. En met meer dan 25 verschillende smaken kun je blijven variëren. Perfect voor ieder menu dus!

Om iedereen kennis te laten maken met al het lekkers uit de Mediterrane keuken heeft Maza ook 2 restaurants. Een restaurant in de Foodhallen in Amsterdam en een onlangs verbouwd restaurant in Stadshart Amstelveen. Hier kun je genieten van lekkere gerechten zoals diverse falafelwraps, mezze’s om samen te delen of kun je je tijdens een kookworkshop laten inspireren door onze koks. Perfect als tussenstop tijdens een dagje shoppen.

Liggen Amsterdam en Amstelveen niet echt om de hoek bij jou? Geen zorgen! Het hele jaar door is Maza op verschillende grote events te bezoeken met hun gave foodtruck. Zoals de Huishoudbeurs en de Libelle Zomerweek. Maar ook op de magische Margriet winterfair! Op www.maza.nl vind je hun festival- en eventkalender.

Alle producten worden elke dag vers bereid in de eigen keuken in Zaandam. Maza is een echt familiebedrijf. 

Vrolijke voorjaarsrecepten!

Gevulde portobello met risotto 

maza opent nieuwe winkel

Groenten-koekjes

Maza opent een nieuwe winkel

Kerrie quesadilla’s

maza opent nieuwe winkel

Lees ook: Fuse Days 2021! 

Facebook
Twitter
LinkedIn