Skip to content

Fuse Days 2021

Dit was een evenement zoals we die nog vele malen willen realiseren! Met veel enthousiasme en energie deden 40 van onze body, mind and soul ambassadeurs mee aan het Fuse Event in de Dominicuskerk in Amsterdam. Een ontzettend toffe locatie en mooie setting voor de perfecte combinatie van mindfulness en training van het lichaam. 

We are Sanctum

De workout werd verzorgd door Luuk van We Are Sanctum. Deze holistische workout wordt gepresenteerd als ‘Mindful Movement’. Met koptelefoon op, in de Dominicuskerk gingen onze professionals los op de muziek door de headphones, begeleid door de inspirerende woorden van Luuk.

Fuse Days 

Onze Fuse Days zijn bedoeld om te doen waar Fuse voor staat: te inspireren, creëren en connecten. Connecten met elkaar en met onze brands.

Het is dus als merk mogelijk om onderdeel te zijn van deze dagen die gedurende het jaar meermaals plaatsvinden.

We zijn, zoals altijd, weer blij met de explosie aan enthousiaste posts en Instagram stories, waardoor onze socials en ook die van onze professionals en onze brands een goede boost hebben gekregen. Daardoor zullen we in de toekomst nog veel méér – betere! gavere! vettere! – events neer kunnen gaan zetten!

Yugen Kombucha

Bij binnenkomst werden alle enthousiaste deelnemers getrakteerd op een heerlijk drankje van Yugen. Chris stond met een stand klaar om iedereen te laten genieten van alle verschillende soorten kombucha’s die ze aanbieden. Het perfecte welkomstdrankje en tevens een proeverij. Ook na workout genoten de professionals nog van de heerlijke Kombucha van Yugen. De flesjes zitten boordevol natuurlijke ingrediënten die bijdragen aan een gezonde stofwisseling. De heerlijke gefermenteerde thee dranken geven nieuwe energie en zijn heerlijk vol van smaak. Meer informatie over Yugen vind je hier. 

Oh My Guts

De dag zou niet compleet zijn zonder de nodige, gezonde lekkernijen. Na de workout kregen de professionals een heerlijke vegan lunch van Oh My Guts. Het was de perfecte toevoeging op dit evenement. Gemaakt van uitsluitend verse ingrediënten met veel groenten, gezonde vetten en volkoren producten. Meer informatie over Oh My Guts vind je hier

bbb Health Boutique

bbb Health Boutique deed mee aan de goodiebag middels een dosis vitaminen. BBB is een vaste partner van Fuse. Het is een Health Boutique die een totaalconcept biedt op het gebied van body, mind en food. Een plek waar je laagdrempelig kan werken aan een gezonde levensstijl. De boutique is gericht op vrouwen: op iedere vrouw, voor iedere levensfase en voor iedere leeftijd. bbb heeft boutiques in Amsterdam (meerdere vestigingen), Delft, Den Haag, Haarlem, Tilburg, Utrecht, Den Bosch en Rotterdam! Holistische workouts met een unieke twist: je kunt namelijk ook in een hot cabin sporten. Goed voor de bloedcirculatie en het minimaliseren van blessures tijdens het sporten. Voor meer informatie over BBB, kijk dan hier. 

Train the Trainers 

Train the Trainers is een organisaties die opleidingen aanbiedt met praktische inhoud. Het uitgangspunt is altijd zeer compact en effectief aangeboden opleidingen en workshops. Of zoals TTT motto het zegt: “Wat in je cursusboek staat kun je thuis lezen en leren, wij leren het je door je het te laten ervaren.”

Na het evenement werd iedereen door Luuk gevraagd om onder zijn of haar mat te kijken. Onder één mat, zat namelijk de Golden Ticket ‘verstopt’. Train The Trainers deelde een prachtig cadeau uit aan de gelukkige, namelijk: een tegoedbon voor een training t.w.v. 700,- bij Train the Trainers. Ambassadeur Chanelva was de gelukkige die dit cadeau won. Alle andere deelnemers ontvingen 50% korting op trainingen in hun goodiebag. Meer weten over Train the Trainers? Check hier hun website. 

Het Fuse Event was zeer geslaagd! En de beelden liegen er niet om. Je kunt deze terug zien op onze socialmediakanalen. De Fuse Events zijn interessant voor brands die een product of hun naam willen vergroten. En met meer dan 500 partners en professionals weet je zeker dat je de juiste doelgroep bereikt. 

Ook in 2022 zullen er weer veel events volgen! Houd ons agenda dus in de gaten. Wil je meer weten of mee doen als brand of als professional? Neem dan contact met ons op via de contactgegevens. 

Voor een impressie van dit evenement zie onze foto’s en video.

Facebook
Twitter
LinkedIn