Skip to content

GetEase levert nu al jouw favoriete lifestyle services aan huis!

GetEase levert nu al jouw favoriete lifestyle services aan huis!

 

Of het nu gaat om kleding, de nieuwste telefoon of boodschappen, bijna alles is tegenwoordig online te bestellen en staat binnen enkele dagen, uren of zelfs minuten bij je voor de deur. Deze on-demand revolutie heeft nu ook de lifestyle dienstensector bereikt met GetEase, het nieuwe platform dat is opgericht door twee ex-Googlers (Ilona van Wegen en Maurits de Cler).

Het leven van de moderne consument wordt steeds complexer, en dat geldt ook voor degenen die de diensten leveren waar we allemaal van houden. Veel freelancers worstelen met onzekerheid en missen de vaardigheden om hun bedrijf effectief te runnen in de digitale wereld. GetEase is de brug tussen beide partijen. Met hun plug-and-play-model kunnen freelancers binnen een dag hun business starten.

Na validatie van de MVP, heeft GetEase nu 2 gebruiksvriendelijke en schaalbare apps gelanceerd om volledig tegemoet te komen aan de behoeften en eisen van zowel klanten als dienstverleners. De eerste stelt gebruikers in staat om snel en makkelijk hun favoriete diensten te boeken in het comfort van hun eigen huis, en de tweede biedt dienstverlenende freelancers een oplossing om hun bedrijf te laten groeien in deze digitale wereld.

De Amsterdamse startup heeft een pre-seed financieringsronde van 700K opgehaald. GetEase zal deze kapitaalinjectie gebruiken om verder te groeien in Amsterdam, en om later dit jaar te lanceren in Rotterdam! Het platform heeft al een verbazingwekkende tractie laten zien, met meer dan 100 dienstverleners die zich hebben aangemeld, en een stabiele, loyale klantenbasis in Amsterdam.

Dus wat welverdiende me-time nodig? Zodat er daarna weer volop van het dagelijks leven genoten kan worden? GetEase is waar je moet zijn voor de beste massages, sportlessen, manicures, pedicures, facials, brows, was service en meer. Deze services staan allemaal in één app en binnen 3 stappen aan je deur. Op deze manier is er meer tijd voor de momenten die écht belangrijk zijn in het leven.

Voor meer informatie sturen we je graag door naar onze website of onze Instagram.

Bekijk hier ook onze Brand Video.

 

Lees ook: Fuse Connecting Day. 

Facebook
Twitter
LinkedIn