Skip to content

Fuse Connecting Day

Wauw! Wat een geweldig evenement was dit. Op 5 april hebben we met 50 van onze Fuse ambassadeurs wel iets heel gaafs gedaan, namelijk Jumping Fitness in de Vondelkerk. De energie van de workout, ambassadeurs en de prachtige locatie waren de perfecte basis voor het slagen van dit evenement. 

Fuse Connecting Day

Tijdens dit concept van Fuse connecten onze ambassadeurs met elkaar, met Fuse en met onze merken. 

Tijdens deze dagen is het voor merken mogelijk om onderdeel te zijn van het programma en zo onder de aandacht komen bij, maar ook via onze ambassadeurs (bij hen netwerk). Voor dit evenement zijn wij trots op het resultaat en delen hierbij graag de foto’s, de video en onze partners: 

Bellicon workout

bellicon® wil dat álle mensen gaan bewegen en heeft daarom ´s werelds beste minitrampoline ontwikkeld. Elke bellicon® is het resultaat van doordacht Zwitsers design en wordt geproduceerd in Duitsland, volgens de hoogste kwaliteitseisen en met de beste materialen.

Terwijl conventionele minitrampolines gebruik maken van harde, piepende metalen veren, beschikt de bellicon® over een zeer geavanceerd veringssysteem. De gepatenteerde elastiekringen geven een totaal ander ‘springgevoel’ en zorgen ervoor dat de springmat veel dieper en vrijwel geluidloos wordt ingedrukt. 

Lekker koken doe je met Maza 

Smeren, dippen of heerlijk koken met de producten van Maza. Je maakt zelf de lekkerste mezzes, broodjes, wraps, salades en nog veel meer van Hoemoes en falafel. Bekijk meer dan 300 vegetarische en veganistische recepten op www.maza.nl en laat je inspireren!

Vitals

Bij Vitals vinden we dat je elke dag beter kunt worden. Daar werken wij zelf ook continu aan. We optimaliseren onze interne processen, volgen de wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen, bestuderen nieuwe studies, schaven onze informatie bij, monitoren de kwaliteit van de grondstoffen en eindproducten en verbeteren het assortiment. En allemaal zodat de mensen die onze producten gebruiken óók elke dag beter worden. Meer lezen? www.vitals.nl.

(H)eat burrito! 

Meet our ready to (h)eat burrito! Vanaf nu kun je in een handomdraai genieten van een lekkere vries-verse burrito. Gemaakt van onze groentetortilla en gevuld met extra groenten. Ga jij voor de BBQ chicken, Chili Sin Carne of Smokey Beef? Even opwarmen in de oven of magnetron en klaar is je maaltijd! Bye bye diepvries pizza, hello vries-verse burrito! Meer informatie vind je hier.

Omniyou

Een gezondere leefstijl aannemen kan soms best een uitdaging zijn. Omniyou reikt graag de juiste gepersonaliseerde handvatten aan. Ons doel is om mensen in staat te stellen een gezondere leefstijl op te pakken op basis van hun biologie. Omniyou maakt wetenschappelijke kennis en onderzoeksresultaten vanuit de genetica op een positieve en betekenisvolle manier beschikbaar. Wij hopen op deze manier mensen in staat te stellen om zichzelf een gezondere leefstijl aan te nemen op basis van hun genetische informatie. Meer informatie vind je hier.

Handpan Studio Amsterdam

De mannen Deniz en Joris verpreiden de passie en liefde die ze voor de handpan hebben via Handpan Studio. Ze produceren hun eigen instrumenten en helpen jou met het kiezen van dé pan die bij je past! Zo verhuren ze ook instrumenten waardoor je het rustig kan proberen zonder direct een grote investering te moeten doen. Kijk voor informatie over hun instrumenten, privé en duo lessen, events en workshops op de website. 

Zonnatura Proteïn Muesli

Volle dag? Vol energie! Met onze nieuwe Proteïn muesli geef je jouw dag een vliegende start. De eiwitrijke en fruitige muesli is een gezonde én lekkere mix van plantaardige eiwitten, vezels, volkoren granen, zaden en fruit. Heerlijk met yoghurt, melk of plantaardige drink! Meer informatie vind je hier.

Biteswelove

Ons doel is simpel: jou helpen om gezonder te snacken met lekkere bites waar je je goed bij voelt. Zo schudden wij – hap voor hap – de snackwereld op. Als echte fijnproevers nemen we jouw snack-cravings serieus. Daarom stoppen we onze bites vol smaak, de perfecte crunch en een flinke dosis ‘gimme more please!’. We gebruiken alleen de beste plantaardige ingrediënten, zoals noten, erwten en bonen. En we houden vetten, suiker en zout altijd in de smiezen. Dus zodra je snack-trek krijgt kan jij onbezorgd snacken én je goed voelen. Want jij weet dat je jouw lichaam iets goeds geeft, terwijl je je smaakpapillen trakteert op iets speciaals. Win-win. Check it out.

Soof Drinks

We geloven dat je een revolutie kunt starten in een glas. Daarom maken we de lekkerste siropen en frisdranken van 100% natuurlijk fruit, groenten & kruiden. Niets anders! Zonder zooi. Onze belangrijkste missie? Een transparante en toekomstbestendige voedingsindustrie. Weg met onnodige ingrediënten en kleine lettertjes. Meer informatie vind je hier.

Fuse

Onze Fuse Days zijn bedoeld om te doen waar Fuse voor staat: te inspireren, motiveren en connecten. 

We zijn, zoals altijd, weer blij met de explosie aan enthousiaste posts en Instagram stories, waardoor onze socials en ook die van onze professionals en onze brands een goede boost hebben gekregen.

Daardoor zullen we in de toekomst nog veel méér – betere! gavere! vettere! – events neer kunnen gaan zetten!

Wil je meer weten of mee doen als brand of als professional? Neem dan contact met ons op via de contactgegevens. 

Facebook
Twitter
LinkedIn