Skip to content

First Energy Gum Mystery Challenge

FIRST Energy Gum Mystery Challenge

30 april 2022 hebben wij met ons Fuse team deelgenomen aan de FIRST Energy Gum Mystery Challenge. Een jaarlijks terugkerend evenement waarbij FIRST verschillende teams tegen elkaar laat strijden. Voorafgaand aan het evenement is de challenge nog een geheim. 

Met heel wat fitte mensen bij elkaar in Werkspoor Kathedraal Utrecht, lieten ze het doek vallen en presenteerde Mark Tuitert de challenge: De Assault Bike. Met heel wat FIRST gums en LifeAid drankjes was het tijd voor een uur lang fietsen.


Fuse Professional Lisanne

Vol spanning op naar Utrecht voor en challenge waar niemand iets van wist. Geen idee wat ons te wachten stond en geen idee wie er zouden komen. Eenmaal op locatie werden we verrast door de Assault Bike. En jeetje wat een competitieve en sportieve challenge was het! Iedereen ging los en haalde het beste in elkaar naar boven. Vol plezier, zweet en een beetje duizeligheid uiteindelijk de top 10 aangemoedigd. Eindigend met een heerlijke sandwich en een fris biertje nagepraat en gesocialist. Het was top!

Fuse Professional Gerben:

Het was mijn eerste keer bij de First Energy Challenge en wist niet zo goed wat te verwachten. Uiteindelijk een super leuk evenement met veel gelijkgestemde! Mensen die het uiterste uit zichzelf willen halen, zichzelf willen pushen en op een gezonde manieren leven.

De Assault Bike challenge was ook flink pittig, helaas was onze strategie niet de winnende, maar hebben kunnen genieten van een mooie ochtend.

We hadden voor ons Fuse team nog een klein cadeautje, namelijk de compressie sportsokken van Bamboo Basics.

Al met al een succes! 

Lees ook: Fuse Connecting Day. 

Facebook
Twitter
LinkedIn