Skip to content

Fuse Events weer begonnen!

Op een superzonnige donderdag in september kwamen we met 8 Fuse Professionals samen voor het allereerste Fuse Netwerk Event. Een geslaagde kickoff van hopelijk  many more to come.  

Fuse Netwerk Event voor professionals 
Bij Fuse willen we graag connecten en onze professionals persoonlijk leren kennen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jullie weten wie wij zijn en welke brands we vertegenwoordigen. We nodigden een aantal van onze Fuse Professionals uit voor ons allereerste Fuse Netwerk Event.  

Roeien bij Row Studio  
Op een zonnige donderdagochtend verzamelden we ons bij Row Studio, de eerste indoor roei studio te Amsterdam. Onder leiding van trainer Tycho Muda, voormalig lid van het Nederlandse nationale roeiteam en deelnemer aan de Olympische Spelen 2012 – kregen we hier een energieke en pittige roei workout. Daarbij was ook nog een prijs te vergeven: een DNA testonderzoek voor voeding en sport van Omniyou. Hiermee krijg je inzicht in wat qua sport en voeding het beste bij jou past gezien jouw genetische opmaak – superinteressant. Fuse Professional Sjoerd bleek de beste roeier, en ging er met de prijs vandoor.  

Lunch bij Soil Vegan Café 
Na de workout bij Row Studio’s was het tijd voor een gezamenlijke lunch. Op de fiets togen we naar de Bilderdijkstraat, waar we bij Soil Vegan Café aan een lange, gezellig gedekte tafel ontvangen werden voor een driegangen lunch. Het moment om even bij te komen van de workout en te refuellen met de heerlijke frisse salade, vegan tortilla en kimchi fried rice, de huisspecialiteit van Soil, en met elkaar in gesprek te gaan om elkaar beter te leren kennen.  

En… een fijne goodiebag mee naar huis!  
Na de lunch kwam ons event aan zijn einde, maar niet voordat we al onze professionals een goedgevulde goodiebag met fijne producten van VitalsEkopuraNoodlPlus en Omniyou konden meegeven!  Vitals Supplementen stelde een fijne sportbeker, pillendoosje en pot Magnesium tabletten beschikbaar. Ekopura liet de deelnemers kennismaken met bio vegan eiwitpoeder in verschillende smaken – van bosbes en vanille tot chocola. NoodlPlus gaf high protein en high fibre noodles to go in de smaken Epic Mushroom, Heavenly Harissa, en Balinese Spices mee in de goodiebag – genoeg om thuis uit te proberen dus. 

Wij kijken terug op een geslaagd eerste Fuse Netwerkevent, en hopen in de toekomst snel weer een inspirerend evenement voor onze professionals te kunnen organiseren.  

 

Lees ook Bedrijfsvitaliteit: fitte werknemers, fit bedrijf en Op Psychedelic Breath journey met Fuse Ambassador Eva Kaczor

Facebook
Twitter
LinkedIn