Skip to content

December Fuse Box

Regelmatig sturen we een box uit met naar onze professionals met onze favoriete producten: De Fuse Box. 

Fuse Box December

50 Fuse professionals ontvingen van ons de Fuse Box December via de post, met daarin mooie producten van Vitals, Soof en Kneipp.  

VITALS – Elete Sportmineralen 

Mensen die regelmatig en intensief sporten zijn gebaat bij een aanvulling van elektrolyten. Elete sportmineralen levert een natuurlijke aanvulling van deze elektrolyten, zonder suikers, zoetstoffen en calorieën. Presteer elke dag beter met natuurlijke elektrolyten in je bidon. 

Soof – Lovely mix-ups

Als puur natuur heel lekker is, heb je geen toevoegingen nodig. Weg met de ingewikkelde ingrediëntenlijsten in kleine lettertjes! Soof heeft niets te verbergen. Daarom staan alle ingrediënten op de voorkant van onze verpakkingen. Zo lekker kan simpel zijn! 

Kneipp – Lippenbalsems 

De Kneipp lippenbalsems hebben alles in huis voor de ultieme verzorging en verwennerij van jouw lippen. Ze zijn 100% natuurlijk en vegan en bieden een bijzonder verzorgend ‘depot-effect’; een intensieve verzorging en hydratatie die voor een langere periode beetje bij beetje aan de lippen wordt afgegeven. En dan de inhoud… Ze zijn bijna om op te eten. Geniet van langdurig zachte mooie lippen met deze fijne natuurlijke lippenbalsems. Alles staat in teken van de vijf pijlers van Sebastian Kneipp: water, planten, beweging, voeding en innerlijke balans. 

Wil je als merk meegaan in de volgende box? Dat kan! Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Misschien ook interessant: Waarom elektrolyten zo goed zijn voor sporters.

Facebook
Twitter
LinkedIn