Skip to content

Chocobowl met maar 5 ingrediënten

Chocobowl met banaan en rode bietjes:

Deze bowl combineert de natuurlijke zoetheid van banaan en blauwe bessen met de rijke smaak van rauwe cacao en Ekopura vegan chocoladepoeder. De bieten voegen een boost aan voedingsstoffen toe zonder de smaak te overheersen, waardoor je een perfect gebalanceerde bowl krijgt die zowel voedzaam als smaakvol is. Ideaal als ontbijt of voedzame snack, en makkelijk te maken met jouw favoriete toppings!

Dit heerlijke recept is gemaakt door Karen (ook bekend als @karens_kitchen_runs), een van de ambassadeurs van Fuse Agency. Wil jij dit recept maken? Lees dan zeker verder om te ontdekken hoe je deze heerlijke chocobowl met banaan en rode bietjes zelf kan bereiden.

Ingrediënten:

– 200 gram bietjes
– 1 banaan
– 15 gram rauwe cacao poeder
– 20 gram Ekopura vegan chocolade poeder
– 50 gram blauwe bessen

Bereidingswijze:

1. Doe alle ingrediënten samen in de blender en doe er een klein scheutje water bij.
2. Blend dit tot er één gladde massa ontstaan.
3. Giet het in een bowl en dan lekker aftoppen met jouw favoriete toppings. Denk aan zaden/pitten of noten of fruit. Eet smakelijk!

Bereidingswijze:

Laat ons weten hoe jouw chocobowl met banaan en bietjes is geworden en vergeet niet om @fuse.community en @karens_kitchen_runs te taggen op social media om jouw creatie te delen. We zijn benieuwd naar jouw ervaringen van dit heerlijke en voedzame ontbijt. Eet smakelijk.
Facebook
Twitter
LinkedIn