Skip to content

Fuse Connecting Day mei 2024

Fuse Connecting Day

Wauw, weer een geweldige Fuse Connecting Day. 14 mei 2024 heeft weer onze halfjaarlijkse Fuse Connecting Day plaatsgevonden. En dit was een speciale editie: we vierden namelijk het 5-jarige bestaan van Fuse! Wat was het weer een succes! Met onze Fuse ambassadeurs hebben we iets ontzettend gaafs gedaan. Deze editie was een speciale editie omdat Fuse 5 jaar bestaat! Er was een movement + breathwork met Harry French (100K) in de Dominicuskerk in Amsterdam. Alle professionals hebben ook een hele mooie goodiebag ontvangen met producten van onze partner brands.

Partners

Wij bedanken de partners van deze Fuse Connecting Day november 2023:

Fuse Connecting Day

Tijdens dit concept van Fuse connecten onze ambassadeurs met elkaar, met Fuse en met onze merken. Tijdens deze dagen is het voor merken mogelijk om onderdeel te zijn van het programma en zo onder de aandacht komen bij, maar ook via onze ambassadeurs (bij hen netwerk). We zijn weer trots op deze geslaagde Fuse Connecting day en delen hierbij ook graag onze partners:

Orgain

De plantaardige eiwitpoeders van ORGAIN hebben een heerlijke, romige smaak en zijn gemaakt met gecertificeerde biologische ingrediënten. Het is gemaakt zonder soja en gluten, en bevat zelfs geen melk. Eiwitten helpen je bij het behoud van sterke botten en dragen bij tot de groei van spiermassa. Meng 2 schepjes in 250 ml water of amandelmelk en schud in een mengbeker of blender. Of voeg Orgain toe in een heerlijke smoothie of een van je bakrecepten zoals bananenbrood, koekjes of muffins. @drinkorgain

Olivious olijfshot

De olijfshot van Olivious®, het geheim van de Blue Zone Sardinië, gepatenteerde formule. Een wereldprimeur! Olivious® is al het goede van traditionele Sardijnse extra vergine olijfolie in één drankje: lekker, gemakkelijk en gezond. Elke olijfshot bevat minimaal 5 mg hydroxytyrosol volgens de gezondheidsclaim. Hydroxytyrosol is een van de krachtigste antioxidanten uit de natuur. Deze polyfenolen zijn wel tot 10 keer krachtiger dan groene thee. Drink Olivious, versterk je immuunsysteem en voel je beter. Gemakkelijk en zonder gedoe. @drink_olivious 

Nuun

Is een bruistablet die je toevoegt aan water, waardoor jouw elektrolyten en vitamines worden aangevuld. Door middel van de mix van elektrolyten en multivitaminen krijgt de gebruiker meer hydratatie en langdurige energie. De hydratatie krijgt een boost, omdat elektrolyten helpen om het water effectiever te maken. Veel water is dus niet de enige mogelijkheid om gehydrateerd te blijven. Elektrolyten zijn belangrijk voor het ondersteunen van zenuw- en spierfuncties die aan het werk worden gezet tijdens het sporten. Tijdens het sporten verlies je elektrolyten door zweet, waardoor het dus essentieel is om deze weer aan te vullen. Nuun voegt niet alleen vitamines en elektrolyten toe aan het water, maar ook een lekker smaakje. Ook is het non-GMO gecertificeerd, dit betekent dat het niet genetisch is gemanipuleerd. Nuun is namelijk gemaakt zonder kunstmatige kunststoffen en maakt dus alleen gebruik van plantaardige ingrediënten. Verder is het hierdoor ook nog glutenvrij, zuivelvrij, sojavrij en veganistisch. @nuun.nl

Stroap – 25% eiwit peanut butter cups

De plék voor Smart Snacking: lekkere, gezonde en gemakkelijk mee te nemen snacks. Momenteel bestaat ons assortiment uit onze overheerlijke chococups in drie smaken. De chococups zijn verrijkt met eiwitten en vezels en laag in kcal (suikerarm). Dit maakt het een ultieme #smartsnack. Perfect voor bij de koffie, voor- of na het sporten, het stillen van je choco craving, tijdens het afvallen of als je gewoonweg zin hebt in een vullende snack die hoog is in eiwitten. Mocht je je volgers korting willen geven op hun bestelling, gebruik dan “SNACK10” voor 10% korting. Voel je vrij deze te communiceren in de promotie. Hartstikke bedankt! @stroap_nutrition

Marcus Spurway Nederland

Marcus Spurway Nederland brengt een assortiment van niche geuren en beautyproducten uit Cannes naar jou. Ontdek hun opvallende nevelparfum zonder alcohol, zacht voor de huid en verkwikkend voor de geest. De nevelparfums niet alleen goed voor je zintuigen, maar dragen ook bij aan je welzijn, en bieden een harmonieuze combinatie voor body & mind. Ze zijn perfect om na een intensieve work-out te gebruiken, als een verfrissende en revitaliserende traktatie. Wat deze producten extra bijzonder maakt, is de zorgvuldige selectie van hoogwaardige materialen, afkomstig uit Grasse, de wereldhoofdstad van parfums. Elk product wordt met liefde met de hand vervaardigd, en de geheime formule wordt zorgvuldig bewaard. Geniet van een olfactorisch meesterwerk en verwen jezelf met een vleugje luxe en verfijning, vooral met deze heerlijke nevelparfum. @marcusspurway_nederland

Mattisson

Mattisson Multi Magnesium bevat een mix van 5 verschillende magnesiumvormen, waaronder Magnesium Citraat, Malaat, Tauraat, Bisglycinaat en Aquamin® Magnesium. Magnesium is essentieel voor diverse lichaamsprocessen, zoals spierfunctie, zenuwsignaaloverdracht, geheugen en concentratie. Een tekort aan magnesium komt steeds vaker voor, mogelijk door stress en bepaalde medicijnen. Symptomen van een tekort zijn krampen, vermoeidheid, verstopping, angst en onrust. De organisch gebonden magnesiumvormen in dit product worden beter opgenomen dan anorganische vormen die voornamelijk in onze voeding voorkomen. @mattissonhealthstyle

Vital proteins

Onze collageen supplementen zijn ontworpen om jouw gezondheid en wellness doelen te ondersteunen bij Vital Proteins. Met ons assortiment Rundercollageen Peptiden, Marine Collageen en Beauty Collageen kun je jouw lichaam voorzien van de hoge kwaliteit bouwstenen die het nodig heeft voor de avonturen van het leven. Start vandaag nog een voller, levendiger leven met Vital Proteins collageen supplementen. #WellnessisVital @vitalproteins.nl

Vitals

Groene thee is een van de oudste dranken ter wereld, met een geschiedenis die al meer dan 5000 jaar teruggaat. Met name in China en Japan wordt er veel groene thee gedronken, en tegenwoordig ook steeds meer in het Westen. Dit heeft van oudsher veel te maken met de gezondheidsvoordelen ervan. Groene thee wordt bereid uit de bladeren van de theeplant Camellia sinensis, die met name groeit in Zuidoost-Azië. Het is een ongefermenteerde soort thee waarbij de theeblaadjes met stoom worden behandeld, waardoor de belangrijke inhoudsstoffen (polyfenolen zoals catechinen) beschermd worden tegen oxidatie. Bij zwarte thee worden de theeblaadjes aan fermentatie blootgesteld, waardoor het gehalte aan catechinen sterk daalt. Uit onderzoek is gebleken dat juist de catechinen verantwoordelijk zijn voor de gunstige invloed van thee op de gezondheid. De meest belangrijke catechine in groene thee is epigallocatechinegallaat (EGCG). Dit product is gestandaardiseerd op 120 mg catechinen en 75 mg EGCG per capsule. Daarnaast worden deze catechinen door het unieke productieproces ook nog eens twee keer zo goed opgenomen als uit standaard groene thee. @vitalsvoedingssupplementen

Sunday Natural

De SUNDAY NATURAL ESSENTIALS: Onze multivoedingsstoffen bieden een complete all-round voorziening van de belangrijkste voedingsstoffen: Vitaminen, mineralen, spoorelementen, aminozuren en vetzuren in harmonisch uitgebalanceerde verhoudingen, geïntegreerd in een rijke matrix van waardevolle plantenstoffen, superfoods van hoge kwaliteit en fruit- en groentesoorten. Rijk aan verscheidenheid en met de hand geselecteerd uit ’s werelds hoogste kwaliteit premium actieve ingrediënten en botanische middelen uit ons assortiment. @sunday_natural

02 King: Zuurstofcabine

Zuurstof-therapie in hyperbate zuurstofcabine. Zuiver zuurstofhappen in de HBOT zuurstofcabine, thuis of op locatie in Amsterdam www.zuurstofcabine.nl 

Intelligent Change 

Intelligent Change is a global lifestyle wellness brand that creates elevated, thoughtfully designed products to help you realize your potential and live a happier, more fulfilling life. https://www.intelligentchange.com/

Yogisha

Yogisha is dé yoga winkel van Nederland met een fysieke winkel in Amsterdam en een webshop. In onze winkel ben je welkom om alle kleding te passen en de verschillende producten te proberen. Hier kun je bijvoorbeeld verschillende yogamatten testen zodat je zelf het verschil kunt ervaren tussen de materialen en merken. Ook kun je proefzitten op onze meditatiekussens en -bankjes. Onze deskundige medewerkers kunnen je advies geven over het vinden van het juiste product. @yogisha_store

Aquapeak: Echtzuiverwater 

“Superblij” ben ik, Karel Thieme, Echt Zuiver Water-ambassadeur en founder van Aquapeak – Echt Zuiver Water voor iedereen, dat we kunnen aansluiten bij de sprankelende FUSE Community. De Aquapeak Ultimate waterfilter/-zuiveraar zuivert consistent 90-99%. Gezond (h)eerlijk water, zonder onwenselijke stoffen, zoals PFAS, restanten van medicijnen en plastics; ‘gewoon’ uit een kraan, wie wordt daar niet “Superblij” van!
Maak bewust kennis met het zuivere water in de beugelfles in de FUSE Goodiebag. Heb je een vraag? Een vraag horen we graag!
Voor meer informatie: www.aquapeak.nl – Facebook: echtzuiverwater

Mary’s Magic 

Wat je ziet is wat je krijgt bij Mary’s Magic. Puur natuur & geen onnodige, onnatuurlijke toevoegingen. Chocolade gemaakt van rauwe cacao, met oog voor mens en natuur. Gezoet met de natuurlijk aanwezige suikers in dadels en een klein beetje kokosbloesemsuiker. Een écht puur genietmoment voor je lichaam en geest. Ieder chocolaatje is stuk voor stuk gemaakt met veel aandacht en liefde en dat proef je! @marys.magic

Fuse

Onze Fuse Days zijn bedoeld om te doen waar Fuse voor staat: te inspireren, motiveren en connecten.

We zijn, zoals altijd, weer blij met de explosie aan enthousiaste posts en Instagram stories, waardoor onze socials en ook die van onze professionals en onze brands een goede boost krijgen.

Daardoor zullen we in de toekomst nog veel méér – betere! gavere! vettere! – events neer kunnen gaan zetten!

Wil je meer weten of meedoen als brand of als professional? Neem dan contact met ons op via de contactgegevens.

Facebook
Twitter
LinkedIn