Skip to content

Bounty ontbijt taartje met 8 makkelijke ingrediënten

Een heerlijk recept voor een bounty ontbijt taartje

Voor de maand december hebben we een heerlijk receptje voor je in petto: een bounty ontbijt taartje. Verwen je smaakpapillen en verbeter je gezondheid met de heerlijk voedzame ingrediënten die erin zitten met als topper cacao. Cacaopoeder is niet alleen een smaakmaker, maar biedt ook gezondheidsvoordelen. Boordevol antioxidanten die vrije radicalen bestrijden, versterkt cacao je immuunsysteem en vermindert ontstekingen. Daarnaast bevat het mineralen zoals magnesium, ijzer en calcium, essentieel voor een gezond lichaam. Geniet van de heerlijke smaak en profiteer meteen van de positieve invloed op je humeur dankzij stoffen zoals fenylethylamine in de cacao, die jouw gelukshormonen een boost geven.

Dus, terwijl je dit Bounty ontbijt taartje bereidt, geef je jouw ochtend zowel een smaakvolle als gezonde start. Verwen jezelf en maak van elke ochtend een feestje met deze ontbijttraktatie! Dit verrukkelijke recept is gemaakt door Karen (ook bekend als @karens_kitchen_runs), een van de ambassadeurs van Fuse Agency. Wil jij dit recept maken? Lees dan zeker verder om te ontdekken hoe je dit ontbijt taartje zelf kunt bereiden.

Ingrediënten voor 1 persoon

– 30 gram havermout
– 1 ei
– 1 banaan
– 10 gram bakpoeder
– 10 gram kokosrasp
– 10 gram stukjes chocolade 85%
– 10 gram cacaopoeder
– 10 gram chocolade eiwitpoeder van Ekopura

Bereiding van het bounty ontbijt taartje:

1. Verwarm de oven voor op 185 graden Celcius
2. Doe alle ingrediënten bij elkaar in een mengkom. En maal dit fijn met een staafmixer tot één glad beslag.
3. Giet daarna dit beslag in een klein taart/bakvormpje. Ik had een mini hartjesvorm, maar een kleine ronde is ook prima.
4. Zet het in de oven voor een halfuurtje.
5. Laat het heel even afkoelen en top nog wat af met kokosrasp. Daarna: smullen maar!

Deel jouw bounty ontbijt taartje met ons!

Laat ons weten hoe jouw ontbijt taartje is geworden en vergeet niet om @fuse.community en @karens_kitchen_runs te taggen op social media om jouw creatie te delen. We zijn benieuwd naar jouw ervaringen van dit heerlijke chocolade receptje. Eet smakelijk!

Facebook
Twitter
LinkedIn