Skip to content

Fuse box van september: 10 toffe merken!

Onze Fuse Box is een box met onze favoriete producten. We sturen deze box 4 keer in 2023 naar 50 van onze ambassadeurs. Onze ambassadeurs delen deze box in hun netwerk. Onze community brengt op een laagdrempelige manier onze merken onder de aandacht. De derde box van dit jaar is in september verstuurd en we hebben weer veel positieve reacties op gehad op deze box! Ook zaten er nieuwe merken in de box, waarmee we eerder nog niet samengewerkt hebben.

@fuse.community
@mattissonhealthstyle
@masmasmaza
@stroap_nutrition
@yogiteaeurope
@vitalsvoedingssupplementen
@manifestatiemagazine
@marcusspurway_nederland
@nuun.nl
@puurmieke
@drink_olivious

Biologische Kombucha Gember Matcha – Mattisson

Kombucha is een gefermenteerde drank met een friszure smaak. Kombucha staat niet alleen bekend om zijn bijzondere smaak, maar ook om de probiotische eigenschappen die aan de drank worden toegekend. Bij Mattisson vind je kombucha’s in verschillende verrassende smaken. Kombucha bevat levende probiotica bacteriën, oftewel je goede darmbacteriën. Deze vormen een belangrijk onderdeel van de darmflora. Wil je meer weten? Bekijk de website voor meer informatie. 

Olivious olijfshot

Aan olijfolie zitten veel gezondheidsvoordelen, maar je moet minstens 20 gram olijfolie per dag consumeren om echt te kunnen profiteren van deze gezonde eigenschappen. Olivious heeft de perfecte oplossing: olijfshots vol smaak en gezondheidsvoordelen: onder andere vol met antioxidanten, anti-aging en anti-inflammatory, zorgt voor een minder opgeblazen gevoel en daarnaast een betere stoelgang. Een gezonde snack voor tussendoor en helpt door het verzadigde gevoel ook nog eens bij het afvallen. De olijfshots worden gemaakt met Sardijnse extra vergine olijfolie. De olijfolie van Olivious komt uit een regio waar bevolkingsgroepen aantoonbaar langer en gezonder leven. De olijfolie van Olivious is rijk aan gezonde vetten, antioxidanten en is voor iedereen gemakkelijk te drinken. Olivious is voor diegenen die willen genieten van de voordelen van hoogwaardige olijfolie. Wil je meer weten? Bekijk de website voor meer informatie.

Pumpkin Chai – Yogi Tea

Yogi Tea Pumpkin Chai brengt al de kleurige schoonheid van de herfst samen in een kop thee. De typische chai kruiden werden verfijnd met fruitige sinaasappel en de zachte smaak van pompoen. Een klassieke chai met een bijzondere twist. Wil je meer weten? Bekijk de website voor meer informatie. 

Nieuw receptenboekje van Maza x Lekker & Simpel

Vers van de pers, is het nieuwe receptenboekje van Maza in deze box! Ieder jaar brengt Maza een receptenboekje uit in samenwerking met een bekende chefkok, receptontwikkelaar of influencer. Dit jaar was dit met Sofie en Jorrit van Lekker & Simpel. Het zijn – en dat is natuurlijk geen verrassing – hele lekkere en toch simpele, vegetarische gerechten geworden met in ieder gerecht een product van Maza in de hoofdrol. Denk aan aardappelsalade met Hoemoes Spicy Mango, quesedilla met Hoemoes Spicy Chipotle, falafelbowl met bulgur en pastasalade met Esfenaj.  Meer recepten vind je op Instagram @masmasmaza en op www.maza.nl.

Vegan DHA/EPA – Vitals 

Vegan DHA/EPA 450 mg van Vitals is een voedingssupplement op basis van algenolie dat de belangrijke omega 3-vetzuren docosahexaeenzuur (DHA) en eicosapentaeenzuur (EPA) bevat, met het accent op een grotere hoeveelheid DHA ten opzichte van EPA. Voor bepaalde groepen (zoals zwangeren, vrouwen die borstvoeding geven en volwassenen vanaf 50 jaar) is DHA immers meer van belang dan EPA. Algenolie is een uitstekend alternatief voor mensen die wél hun voeding willen aanvullen met extra DHA en EPA maar die liever geen visolie nemen (zoals vegetariërs en veganisten, of mensen met een visallergie). Wil je meer weten? Bekijk de website voor meer informatie.

Manifestatie magazine

Hét magazine over manifesteren, persoonlijke ontwikkeling, positiviteit en bewustwording wie jij daadwerkelijk bent en wat je diep van binnen wilt, op een hippe, niet te serieuze en nuchtere manier. Manifestatie Magazine brengt je persoonlijke verhalen en ervaringen van zowel bekende als niet-bekende Nederlanders. Per editie staat een bepaald thema rondom manifesteren centraal zoals Geld, Liefde, Werk, Gezondheid etc. Het magazine biedt je handvatten in de weg van persoonlijke ontwikkeling. Verbinding en liefde voor elkaar staan centraal. Er is ruimte voor kwetsbaarheid en moeilijkheden. Precies zoals het echt is. Bekijk de website voor meer informatie.

Stroap – 25% eiwit peanut butter cups

Bij Stroap willen we ons vooral richten op het maken van leuke en lekkere producten, voor mensen die letten op de nutritionele waarden van producten. We ontwikkelen zelf producten, werken samen met leveranciers die willen vernieuwen en proberen daarmee voorop te lopen met producten die óf nog niet in Nederland zijn, óf beter kunnen. En we willen er zelf van kunnen genieten, dus we moeten het zelf ook lekker vinden! De Milk Chocolate Protein Peanut Butter Cups zijn ideaal als guilty pleasure waarbij je wel chocolade kunt eten, maar dan zonder de suikers en met extra eiwitten! De textuur is smeuïg en makkelijk eetbaar. De eiwitten zorgen voor een langere vulling, en voorkomen daarmee dat je snel weer honger krijgt. En het lage suikergehalte is ideaal als je minder suikers wilt consumeren. Kijk op https://stroap.nl/ voor meer informatie.

Nevelparfum zonder alcohol – Marcus Spurway Nederland

Marcus Spurway Nederland brengt een assortiment van niche geuren en beautyproducten uit Cannes naar jou. Ontdek hun opvallende nevelparfum zonder alcohol, zacht voor de huid en verkwikkend voor de geest. De nevelparfums niet alleen goed voor je zintuigen, maar dragen ook bij aan je welzijn, en bieden een harmonieuze combinatie voor body & mind. Ze zijn perfect om na een intensieve work-out te gebruiken, als een verfrissende en revitaliserende traktatie. Wat deze producten extra bijzonder maakt, is de zorgvuldige selectie van hoogwaardige materialen, afkomstig uit Grasse, de wereldhoofdstad van parfums. Elk product wordt met liefde met de hand vervaardigd, en de geheime formule wordt zorgvuldig bewaard. Geniet van een olfactorisch meesterwerk en verwen jezelf met een vleugje luxe en verfijning, vooral met deze heerlijke nevelparfum. Wil je meer informatie? Kijk dan op de Instagram of ga naar de website.

Nuun vitamins

Nuun vitamins is een bruistablet die je toevoegt aan water, waardoor jouw elektrolyten en vitamines worden aangevuld. Door middel van de mix van elektrolyten en multivitaminen krijgt de gebruiker meer hydratatie en langdurige energie. De hydratatie krijgt een boost, omdat elektrolyten helpen om het water effectiever te maken. Veel water is dus niet de enige mogelijkheid om gehydrateerd te blijven. Elektrolyten zijn belangrijk voor het ondersteunen van zenuw- en spierfuncties die aan het werk worden gezet tijdens het sporten. Nuun voegt niet alleen vitamines en elektrolyten toe aan het water, maar ook een lekker smaakje. Ook is het non-GMO gecertificeerd, dit betekent dat het niet genetisch is gemanipuleerd. Nuun is namelijk gemaakt zonder kunstmatige kunststoffen en maakt dus alleen gebruik van plantaardige ingrediënten. Verder is het hierdoor ook nog glutenvrij, zuivelvrij, sojavrij en veganistisch. Bekijk de website voor meer informatie.

De kokosolie van Puur Mieke

De kokosolie van Puur Mieke wordt gewonnen uit het verse vruchtvlees van rijpe kokosnoten, afkomstig van gecontroleerde biologische teelt. Het bevat geen toevoegingen en is geheel vrij van chemicaliën. Het proces van oogsten tot aan het bottelen, wordt binnen 24 uur na het plukken uitgevoerd om zo de beste hoogwaardige kokosolie te garanderen. De producten van Puur Mieke worden altijd persoonlijk nagekeken en zijn altijd glutenvrij, lactosevrij, sojavrij, gistvrij, GMO-vrij en BPA-vrij. Genoeg redenen dus om de kokosolie van Puur Mieke te gebruiken en wist je dat je de kokosolie niet alleen voor de keuken kan gebruiken? De kokosolie kan ook worden ingezet voor persoonlijke verzorging, denk hierbij aan het gebruik ervan als haarmasker, gezichtsreiniging of voor een droge huid. Bekijk de website voor meer informatie.

De Fuse Box

De Fuse Box is een ideale manier om direct je merk onder de neus van je potentiële volgers te brengen. Deel je ideeën met Fuse Agency! Wie weet vind je jouw producten wel terug in de volgende Fuse Box. En wie weet kunnen we samen onze professionals blij maken met nieuwe producten. Neem direct contact met ons op en vraag naar informatie.

Veel liefs, Kristie

Volg ons ook op Instagram en Facebook!

Facebook
Twitter
LinkedIn