Skip to content

Fuse Connecting Day november 2023

Fuse Connecting Day

Wauw, weer een geweldige Fuse Connecting Day. 7 november 2023 heeft weer onze halfjaarlijkse Fuse Connecting Day plaatsgevonden. Wat was het weer een succes! Met onze Fuse ambassadeurs hebben we iets ontzettend gaafs gedaan. Deze editie zag er wat anders uit dan de ambassadeurs van ons gewend zijn. We hebben ze namelijk meegenomen in de nieuwe ontwikkelingen binnen interactief bewegen: VR & E-sports bij Zero Latency VR Amsterdam.

De VR ervaring bij Zero Latency is epic. Ze nemen je mee in een spel, waar je lichaam de controller is en je gelooft dat het echt is. Een levensechte ervaring, waar je speelt in een team en de virtuele wereld ontdekt.

Naast het e-gamen werden de Fuse ambassadeurs ontvangen met een health shot van Olivious, was het mogelijk om een complimentje te laten schrijven door de complimentenmakers, te relaxen in de Flowee-hoek, een foto te maken bij de photowall van Sprinter en daarnaast heeft iedereen een hele mooie goodiebag ontvangen met producten van onze partner brands.

Partners

Wij bedanken de partners van deze Fuse Connecting Day november 2023:

Fuse Connecting Day

Tijdens dit concept van Fuse connecten onze ambassadeurs met elkaar, met Fuse en met onze merken. 

Tijdens deze dagen is het voor merken mogelijk om onderdeel te zijn van het programma en zo onder de aandacht komen bij, maar ook via onze ambassadeurs (bij hen netwerk). We zijn weer trots op deze geslaagde Fuse Connecting day en delen hierbij ook graag onze partners:

Flowee

Tijdens de Fuse Connecting Day zijn liggen er een aantal Spijkermatten & Spijkermat kussens tot jullie beschikking. Voel je vrij om onze producten te ervaren tijdens deze dag! De spijkermat is een ideaal product om een moment voor jezelf te nemen. De Spijkermat activeert het parasympatische zenuwstelsel dat zorgt voor een betere doorbloeding, diepe ontspanning, sneller herstel van de spieren en verbetering van jouw nachtrust. @flowee_relax_your_senses 

Olivious olijfshot

Aan olijfolie zitten veel gezondheidsvoordelen, maar je moet minstens 20 gram olijfolie per dag consumeren om echt te kunnen profiteren van deze gezonde eigenschappen. Olivious heeft de perfecte oplossing: olijfshots vol smaak en gezondheidsvoordelen: onder andere vol met antioxidanten, anti-aging en anti-inflammatory, zorgt voor een minder opgeblazen gevoel en daarnaast een betere stoelgang. Een gezonde snack voor tussendoor en helpt door het verzadigde gevoel ook nog eens bij het afvallen. De olijfshots worden gemaakt met Sardijnse extra vergine olijfolie. De olijfolie van Olivious komt uit een regio waar bevolkingsgroepen aantoonbaar langer en gezonder leven. De olijfolie van Olivious is rijk aan gezonde vetten, antioxidanten en is voor iedereen gemakkelijk te drinken. Olivious is voor diegenen die willen genieten van de voordelen van hoogwaardige olijfolie. @drink_olivious 

Nuun

Nuun is jouw ultieme partner voor perfecte hydratatie. Met bruisende en smakelijke oplostabletten vol elektrolyten, houdt Nuun je gezond en gehydrateerd zonder overtollige suikers en additieven. Wat begon als een revolutie in sportdrank, is nu een must-have voor een groeiende gemeenschap van hardlopers, surfers, fietsers, yogi’s en meer. Nuun gaat verder dan alleen sport en biedt nu ook zuivere hydratatie voor het dagelijks leven. Gevestigd in Seattle en beschikbaar in meer dan 30 landen, is Nuun de perfecte keuze om gehydrateerd te blijven. #stayhydrated @nuun.nl

Stroap – 25% eiwit peanut butter cups

De Eiwit Choco Cups zijn ideaal als guilty pleasure waarbij je wel chocolade kunt eten, maar dan zonder de suikers en met extra eiwitten! Fijn voor na een workout, je kunt het onderweg eten, of even delen met je workout maatje. De textuur is smeuïg en makkelijk eetbaar. De toegevoegde wei-eiwitten worden snel opgenomen door je lichaam en ondersteunen spierherstel. Ze zorgen ook voor een langere maagvulling en voorkomen daarmee dat je snel weer honger krijgt. Het lage suikergehalte is vooral van belang als je minder suikers wilt consumeren. Ze zijn gluten vrij, en vrij van palmolie en soja. In november volgen twee nieuwe smaken: witte chocolade pinda en witte chocolade met koffie! @stroap_nutrition  

Sprinter

Sprinter Sports, ook wel Sprinter, is een sportretailer met winkels in Nederland, o.a. in Rotterdam, Amsterdam, Venlo, Almere, Tilburg, Nijmegen, Breda en Den Haag. Sprinter komt van oorsprong uit Spanje en is opgericht in de stad Elche. Bij Sprinter vind je een ruim aanbod van A-merken zoals Nike, Adidas, PUMA, Reebok, Under Armour, Protest, maar ook eigen merken. “Sport beleef je pas echt samen” is de overtuiging waar de as van Sprinter om draait in Nederland. We willen iedereen motiveren om samen sport te beleven, middels 150+ sporten, 50+ merken en 100% sportpassie. Dit kan je beleven middels de experiences in de winkels, zoals de Sports Lab voor een analyse op maat voor jouw perfecte sportschoen, of door deel te nemen aan een van de evenementen. @sprintersports.nl

Notchie

Maak kennis met Notchie! Notchie biedt High Protein, Vegan & Organic producten, waarmee je in een handomdraai een voedzame en lekkere maaltijd op tafel hebt staan! Wij hebben drie unieke smaken soep, zonder e-nummers of andere gekkigheid. Daarnaast heeft Notchie twee nieuwe maaltijden ontwikkeld, volledig ready to eat! Er is een Italiaanse stijl en een Indische stijl, super handig als snelle lunch of maaltijd! Onze producten zijn landelijk te koop bij de Albert Heijn en bij Jumbo supermarkten en online te bestellen. @notchie_foodgroup 

Vital proteins

Collageen is het meest voorkomende eiwit van je lichaam en vertegenwoordigt 30% van het eiwitgehalte van jouw lichaam. Het is een hoofdbestanddeel van bindweefsel en zorgt voor structuur en elasticiteit voor huid, haar en nagels. Je lichaam produceert zelf collageen, maar naarmate we ouder worden kan de productie van collageen afnemen. Afname van collageen kan leiden tot tekenen van veroudering. Vital Proteins collageen helpt jouw welzijn en jeugdige uitstraling behouden met slechts een schepje per dag. #WellnessisVital @vitalproteins.nl

Fuse

Onze Fuse Days zijn bedoeld om te doen waar Fuse voor staat: te inspireren, motiveren en connecten. 

We zijn, zoals altijd, weer blij met de explosie aan enthousiaste posts en Instagram stories, waardoor onze socials en ook die van onze professionals en onze brands een goede boost krijgen.

Daardoor zullen we in de toekomst nog veel méér – betere! gavere! vettere! – events neer kunnen gaan zetten! De volgende editie belooft groots te worden, want dan bestaat Fuse 5 jaar! 

Wil je meer weten of meedoen als brand of als professional? Neem dan contact met ons op via de contactgegevens

Facebook
Twitter
LinkedIn