Skip to content

Sprinter Launch Event Nederland

Sprinter: het beste voor de consument

International Sports Retail Group heeft besloten om zich te richten op het merk Sprinter en haar activiteiten in Nederland te consolideren naar één merk. Met als doel het beste te bieden voor de consument. Nadat krachten zijn gebundeld vindt er een sportieve transformatie plaats in het sport Retail landschap van Nederland: Aktiesport en Perry Sport maken plaats voor Sprinter – jouw nieuwe sportwinkel.

Het Sprinter Launch Event

Om Sprinter in de spotlight te zetten, werd het Sprinter Launch Event georganiseerd. Een enorm geslaagd event dat op 28 september plaatsvond in het prachtige Amsterdam op een heel bijzondere plek, de Westerkerk. De sfeer in de kerk was geweldig. Iedereen deed vol enthousiasme mee, waardoor we gezamenlijk een mooi evenement hebben neergezet.

Sportieve start van het Sprinter Launch Event in de Westerkerk

De dag begon met een presentatie waarin Sprinter werd geïntroduceerd, waarna we al snel doorgingen met een sportieve work-out verzorgd door @maaikeoldeboer. Iedereen deed met de volle 100 procent mee, en zo stonden we met zijn allen op opzwepende muziek te sporten in de Westerkerk. Het was een bijzonder gezicht om iedereen samen zo enthousiast te zien sporten.

Ontspanning en verfrissing tijdens het Sprinter Launch Event

Na deze workout was het natuurlijk tijd voor een welverdiende pauze en een heerlijke snack van @stroap, met daarbij een verfrissend drankje van @sqwzdrinks. Terwijl iedereen gezellig met elkaar in contact kwam, maakte @manoukdebijl zich klaar voor de volgende activiteit: Yogasessie. Na de intensieve fitness workout was het tijd om even helemaal tot rust te komen. We ruilde de sportmatjes in voor yoga matjes en opeens was er volledige rust en kalmte in de Westerkerk.

Een heerlijke brunch tijdens het Sprinter Launch Event

Na deze twee fantastische activiteiten was het tijd om te brunchen. Wat is er nu lekkerdere dan een brunch verzorgd door @soil.vegancafe? Er kwamen heerlijke wraps met jackfruit en tofu op tafel, met daarbij een gezonde en lekkere salade. Voor ieder wat wils!

Dank aan onze partners

We kijken met trots terug op deze dag en wij willen iedereen bedanken die dit event heeft mogelijk gemaakt. @stroap @sqwzdrinks @soil.vegancafe

Stroap: De Peanut Butter Cups van Stroap zijn hoog in eiwit, suiker arm en rijk aan vezels. Eiwitten helpen bij spieropbouw, maar ook gewoon bij het onderhouden van je spieren. Eiwitten vullen daarnaast goed, waardoor je relatief langer het hongergevoel weg kunt houden ten opzichte van bv suikers.
In een verpakking zitten slechts 1,9 gram suiker, die allemaal in de gebruikte ingrediënten aanwezig zijn. Er worden geen suikers toegevoegd. De cups zijn daarnaast ook nog eens rijk aan vezels en dragen daarmee bij aan een goede stoelgang. https://stroap.nl/

Sqwzdrink: Is een gezonder alternatief voor suikerrijke frisdranken. SQWZ is laag in calorieën & suikers en gemaakt met verse natuurlijk & biologische ingrediënten van hoge kwaliteit zonder onnodige toevoegingen. Perfect voor iedereen die wil genieten op een bewust manier.

Soilcafe: Bij het Soil cafe in Amsterdam brengen ze grote smaken in plantaardig voedsel met behulp van techniek en de beste ingrediënten om voedsel te maken dat zowel lekker als duurzaam is.

#SprinterLaunchEvent #partners #SprinterNederland

Facebook
Twitter
LinkedIn