Skip to content

Vegan DHA/EPA van Vitals: de voordelen van Omega-3 vetzuren

 

Vegan DHA/EPA van Vitals: hooggedoseerde algenolie

Vegan DHA/EPA 450 mg van Vitals is een voedingssupplement op basis van algenolie dat de belangrijke omega 3-vetzuren docosahexaeenzuur (DHA) en eicosapentaeenzuur (EPA) bevat, met het accent op een grotere hoeveelheid DHA ten opzichte van EPA. Voor bepaalde groepen (zoals zwangeren, vrouwen die borstvoeding geven en volwassenen vanaf 50 jaar) is DHA immers meer van belang dan EPA. In dit artikel lees je meer over dit product en de voordelen die het met zich meebrengt.

DHA en EPA uit plantaardige bron voor de hersenen, ogen en het hart

Omega-3 vetzuren behoren tot de groep van meervoudig onverzadigde vetzuren die het lichaam zelf niet kan produceren. Ze moeten dus uit onze voeding of supplementen worden gehaald. DHA en EPA zijn twee belangrijke varianten binnen deze groep die bijzonder belangrijk zijn voor de gezondheid.

DHA en EPA hebben samen een gunstige invloed op het hart*. En DHA draagt bovendien nog bij aan het behoud van een normaal gezichtsvermogen en een gezonde hersenfunctie**. Het is niet voor niets dat het eten van met name vette vissoorten, die van nature rijk zijn aan DHA en EPA, altijd deel uitmaakt van officiële aanbevelingen voor gezonde voeding.

Liever Vegan

Veganisme is de afgelopen jaren enorm populair geworden en het is geen verrassing waarom. Mensen worden bewuster van de impact van hun eetgewoonten op de planeet en dierenwelzijn. Maar om gezond te blijven als veganist, moet je zorgvuldig nadenken over je voedingskeuzes en ervoor zorgen dat je alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt.

Waarom kiezen voor Vegan DHA/EPA van Vitals

– Algenolie is een uitstekend alternatief voor mensen die wél hun voeding willen aanvullen met extra DHA en EPA maar die liever geen visolie nemen (zoals vegetariërs en veganisten, of mensen met een visallergie).
– Bijzonder aan de algenolie in Vegan DHA/EPA 450 mg is dat deze naast DHA ook EPA bevat. Bovendien zijn de doseringen DHA en EPA voor een vegan omega 3-supplement in softgels uitzonderlijk hoog.
– De omega 3-vetzuren in dit product zijn in de natuurlijke, onbewerkte triglyceridenvorm, en zijn goed opneembaar. En uiteraard wordt voor Vegan DHA/EPA 450 mg uitsluitend gebruikgemaakt van zeer verse en zuivere algenolie.

Hoe gebruik je de vegan DHA/EPA van Vitals?

Het gebruik van Vegan DHA/EPA van Vitals is eenvoudig. Neem dagelijks één capsule in, bij voorkeur tijdens een maaltijd. Dit zorgt voor een optimale opname van DHA en EPA en minimaliseert mogelijke bijwerkingen zoals een onaangename nasmaak.

Conclusie

Omega-3 vetzuren, met name DHA en EPA, zijn van onschatbare waarde voor onze gezondheid. Vegan DHA/EPA van Vitals biedt een uitstekend alternatief voor visolie, geschikt voor veganisten en vegetariërs. Met optimale doseringen. En hier is een extra reden om voor Vitals te kiezen: gebruik de kortingscode “fuse20” bij het afrekenen en ontvang 20% korting op je aankoop.

* EPA en DHA zijn goed voor de normale werking van het hart, bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA
** DHA is goed voor het behoud van een gezonde hersenfunctie en een goed gezichtsvermogen, bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA

Reviews van onze Fuse professionals:
Één van onze Fuse professionals @yvonnevanhaastregt heeft een review achtergelaten over deze Vegan DHA/EPA. Ze zegt het volgende:
Omega-3-vetzuren zijn van belangrijke waarde. Omega-3-vetzuren zijn met name heel erg belangrijk als we kijken naar de vetzuurbalans. Ons lichaam heeft zowel omega-3 als omega-6 nodig heeft om een goede vetzurenbalans te ervaren. In ons Westerse eetpatroon krijgen we vooral omega-6 binnen, daarom is het belangrijk om je omega-3 op peil te houden. Dit kan door middel van voeding, door bijvoorbeeld vette vis, maar als je dit niet lust of vegan/vegetarisch bent, kan je dit bij suppleren middels deze vegan DHA/EPA. Deze vegan omega-3 van Vitals bevat de belangrijke EPA en DHA vetzuren en dat zorgt er gewoon heel erg voor dat je je vetzuren in balans houdt. Hoe meer omega 6 er namelijk binnenkomt, hoe meer omega 3 je nodig hebt om dit in balans te houden. Het is veilig om bij te suppleren en deze vegan DHA/EPA kan zorgen voor een goede omega 3 vetzuren balans”. 

@felicialisanne zegt over de Vegan DHA/EPA van Vitals:
“Om mijn gezonde levensstijl positief te beïnvloeden neem ik elke ochtend Vitals EPA/DHA. Ze zijn makkelijk in te nemen en hebben geen rare nasmaak. Echt perfect voor mij!”

Facebook
Twitter
LinkedIn