Skip to content

Fuse box van juni: veel toffe merken!

Onze Fuse Box is een box met onze favoriete producten. We sturen deze box 4 keer in 2023 naar 50 van onze ambassadeurs. Onze ambassadeurs delen deze box in hun netwerk. Onze community brengt op een laagdrempelige manier onze merken onder de aandacht.

@fuse.community 
@mnzmanukahoney
@masmasmaza
@mattissonhealthstyle
@binkeyprotein_official
@waterdrop
@oerchef
@stroap_nutrition 
@foodsporen_official  

MNZ MGO 30+ 250gr, Manuka Honing

MNZ is het toonaangevende merk op het gebied van rauwe, monoflorale MGO Manuka Honing uit Nieuw Zeeland. MNZ past o.a. het wetenschappelijk bewezen MGO (Methylglyoxal) gradatiesysteem toe voor monoflorale Manuka honing en focust zich constant op nieuw onderzoek om beter inzicht in deze complexe en bijzondere honing te krijgen. Passie voor de natuur, diep respect voor de bijen en het ontdekken en delen van de natuurlijke unieke kwaliteiten van monoflorale Manuka honing is waar het bij MNZ om draait. Deze keer hebben wij de MGO 30+ 250gr en een prachtige honinglepel toegevoegd aan de Fuse Box. Bekijk de website voor meer informatie. 

Ginger + boost-shot Mattisson

Deze gepasteuriseerde drank op basis van gember is vrij van kunstmatige kleur, geur en smaakstoffen en is een bron van Vitamine C. De drank bestaat voor 55% uit biologisch gembersap en bevat verder rijstsiroop, citroensap en specerijen. Het sap is ideaal om te mengen met bruiswater en munt, sinaasappel of limoen. De gember booster is ook goed te gebruiken in thee, cocktails, marinades of sauzen. Drink het gembersap voor een echte gingerboost als shotje. Check de website voor meer informatie!

Binky All-in-one Total Health – Meer dan eiwitten

Eén shake die zorgt voor spierherstel, stressregulatie, een sterk immuunsysteem, je hart én hersenen? Met de Binky all-in-one Total Health krijg jij al deze gezondheidsvoordelen in slechts één serving! Loopt jouw kastje ook over van de potjes met multivitamines, magnesium, collageen of andere supplementen? Dat is nergens meer voor nodig dankzij de Total Health. We durven met trots te zeggen dat we na 2 jaar research & development een uniek product ontwikkeld hebben. Meer van Binky protein vind je hier. 

Nieuw receptenboekje van Maza x Lekker & Simpel

Vers van de pers, is het nieuwe receptenboekje van Maza in deze box! Ieder jaar brengt Maza een receptenboekje uit in samenwerking met een bekende chefkok, receptontwikkelaar of influencer. Dit jaar was dit met Sofie en Jorrit van Lekker & Simpel. Het zijn – en dat is natuurlijk geen verrassing – hele lekkere en toch simpele, vegetarische gerechten geworden met in ieder gerecht een product van Maza in de hoofdrol. Denk aan aardappelsalade met Hoemoes Spicy Mango, quesedilla met Hoemoes Spicy Chipotle, falafelbowl met bulgur en pastasalade met Esfenaj. Meer recepten vind je op Instagram @masmasmaza en op www.maza.nl. 

Foodsporen 

Met Foodsporen treden we in de voetsporen van onze voorouders. We streven we ernaar om de helende kracht van paddenstoelen uit de traditionele geneeswijze wederom tot leven te brengen. Recente wetenschappelijke studies hebben nieuwe inzichten gebracht over de vitaliserende eigenschappen van deze paddenstoelen, die essentieel zijn voor het bevorderen van een gezonde levensstijl en het bereiken van optimale gezondheid. Door de combinatie van eeuwenoude kennis en moderne wetenschap en technologie kunnen wij u de puurste, en meest natuurlijke en heilzame extracten aanbieden die beschikbaar zijn. Bij Foodsporen bereiken we de hoogste kwaliteit in onze paddenstoelensupplementen door gebruik te maken van geavanceerde ultrasone geluidsfrequentietechnologie. Door middel van deze techniek kunnen we een ongeëvenaarde hoeveelheid aan fytonutriënten en alkaloïden uit de cellen van onze paddenstoelen halen, wat resulteert in een hoge biobeschikbaarheid van deze nutriënten in ons lichaam. Foodsporen levert u de hoogste kwaliteit en daarbij erkennen we het cruciale belang van de natuur voor de mens, en die van de mens voor de natuur. MUSH love van Foodsporen!

OERCHEF – troepvrij brood 

Brood eten zonder rotzooi? Dan ben je bij OERCHEF op het juiste adres. We hebben een biologische én glutenvrije meelmix gecreëerd zonder (pseudo)granen, gist, melk, peulvruchten en onnatuurlijke suikers en toevoegingen. Precies zoals Moeder Natuur het heeft bedoeld. Binnen enkele minuten is de meelmix met een paar simpele toevoegingen omgetoverd tot een brood. Zonder te hoeven rijzen kan het gelijk een de oven in en ruikt je huis de hele dag voortreffelijk. Door de unieke samenstelling van de ingrediënten heeft onze meelmix 3x zoveel eiwitten, 8x zoveel vetten, 5x zoveel vezels en 80% minder koolhydraten ten opzichte van normaal brood. Het past dus perfect in een ketogeen dieet én je hebt veel minder nodig voor een langdurige verzadiging. Je kunt dus eindelijk met een gerust hart weer van brood genieten! Bekijk onze producten op https://oerchef.nl. In dit najaar lanceren we nog meer troepvrije producten. Kom jij ook bij Team Troepvrij? 

Stroap – 25% eiwit peanut butter cups 

Bij Stroap willen we ons vooral richten op het maken van leuke en lekkere producten, voor mensen die letten op de nutritionele waarden van producten. We ontwikkelen zelf producten, werken samen met leveranciers die willen vernieuwen en proberen daarmee voorop te lopen met producten die óf nog niet in Nederland zijn, óf beter kunnen. En we willen er zelf van kunnen genieten, dus we moeten het zelf ook lekker vinden! Kijk op https://stroap.nl/ voor meer informatie.

Waterdrop 

Onze missie is om jou te motiveren om meer water te drinken, zodat jij een gezonder, langer en duurzamer leven kunt leiden. Het was een groot idee dat zich uiteindelijk ontwikkelde tot iets dat zo klein is: de Microdrink – de beste fruit- en plantenextracten samengeperst in de vorm van een kleine blokje. En het enige wat je nodig hebt is vers water, klaar is Kees. Zo heeft Martin met zijn goede vriend Christoph, zijn broer Henry en een geweldig team deze visie in de praktijk gebracht. Meer informatie vind je op https://www.waterdrop.nl/

De Fuse Box 

De Fuse Box is een ideale manier om direct je merk onder de neus van je potentiële volgers te brengen. Deel je ideeën met Fuse Agency! Wie weet vind je jouw producten wel terug in de volgende Fuse Box. En wie weet kunnen we samen onze professionals blij maken met nieuwe producten. Neem direct contact met ons op en vraag naar informatie.

Veel liefs, Kristie 

Volg ons ook op Instagram en Facebook!

Facebook
Twitter
LinkedIn