Skip to content

Fuse Box: laatste kwartaal editie!

It’s that time again! Met onze laatste Fuse Box hadden we (wederom) een record aantal geïnspireerde personen, namelijk 512.793! 

Voor de laatste editie van dit jaar hebben we weer nieuwe merken mogen verwelkomen en presenteren we bij deze met trots:

FBR Strawberry Popcorn

In de fruitrepen van FBR is alleen ruimte voor natuurlijk ingrediënten. Om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, staan deze ingrediënten duidelijk op de voorkant van de verpakking. FBR Strawberry Popcorn is gemaakt met maar 5 ingrediënten: dadel, appel, popcorn, aardbei en een vleugje natuurlijke aroma, that’s it! Popcorn ongezond? Nee hoor! We gebruiken alleen maïskorrels en wat olie voor de popcorn. Door de combinatie met aardbei smaakt de popcorn toch heerlijk zoet. De FBR repen zijn vegan, bevatten geen toegevoegde suikers en tellen minder dan 90 kcal per reep (30g).https://www.fbrsnacks.com

Solan de Cabras

Solan de Cabras is hoogwaardig Spaans mineraalwater dat rechtstreeks van de bron wordt gebotteld. De lage concentratie natrium en de optimale verhouding van calcium en magnesium maken het water uniek. De verfrissende zachte smaak is perfect bij allerlei diverse gerechten. Het water wordt al sinds 1786 gebotteld en is herkenbaar aan de onderscheidende blauwe fles. 

Tabasco Sweet & Spicy

Mild, rijk van smaak en toch zoet… met meer dan een vleugje warmte: Tabasco Sweet & Spicy is ideaal om toe te passen op gegrilde vis, gegrilde groenten en bijvoorbeeld bij noodles. Voeg deze saus toe aan marinades en dressings voor een extra rijke smaak of probeer het als een heerlijke dipsaus voor je favoriete gerechten!

MNZ – Manuka New Zealand

MNZ is het toonaangevende merk op het gebied van rauwe, monoflorale MGO Manuka Honing uit Nieuw Zeeland. MNZ past o.a. het wetenschappelijk bewezen MGO (Methylglyoxal) gradatiesysteem toe voor monoflorale Manuka honing en focust zich constant op nieuw onderzoek om beter inzicht in deze complexe en bijzondere honing te krijgen. Passie voor de natuur, diep respect voor de bijen en het ontdekken en delen van de natuurlijke unieke kwaliteiten van monoflorale Manuka honing is waar het bij MNZ om draait. Deze keer hebben wij de MGO 30+ 250gr en een prachtige honinglepel toegevoegd aan de Fuse Box. https://www.manukahoning.nl

Vitals

In het najaar wordt er vaker een beroep gedaan op het immuunsysteem. Met een goede balans, gezonde voeding en voldoende beweging is het lichaam hierop voorbereid. Immuunformule Pro van Vitals biedt extra ondersteuning en zorgt mede voor een goede weerstand. Deze complete formule bevat de belangrijkste nutriënten, zoals vitamine A, C, D, selenium en zink, die de werking van het immuunsysteem ondersteunen. Eén capsule bevat de hoeveelheden die nodig zijn voor een dagelijkse ondersteuning. Bij een verhoogde behoefte, kan de dosering tijdelijk verhoogd worden naar twee per dag. Tot 1 november ontvang je 10% korting! ⁠https://www.vitals.nl/producten/overige-supplementen/immuunformule-pro

bbb health boutique

bbb is een holistic gym, een sportschool met aandacht voor body, food én mind. Uniek zijn onze hot cabin workouts. Wil jij gericht aan je gezondheid werken? Maar vind je een personal trainer te duur? Kom naar bbb health boutique! Je sport op maat en krijgt food en lifestyle coaching. Wil je afvallen, meer energie & balans of ben je zwanger of in de overgang? Wij coachen je. Nieuwsgierig? Kijk hier!

Cupplement

Cupplement is een upgrade van je dagelijkse ochtendroutine met heerlijke functionele koffieblends. Onze koffieblends bevatten namelijk net even wat extra’s. Door de combinatie van koffie, superfoods, nootropics, vitamines & mineralen helpen wij jou om je fysieke en mentale gezondheid te verbeteren. In de Fuse box vind je dit keer onze Immunity Blend ter ondersteuning van je weerstand. Geniet ervan! https://drinkcupplement.com

Nieuw receptenboekje van Maza x Lekker & Simpel

Vers van de pers, is het nieuwe receptenboekje van Maza in deze box! Ieder jaar brengt Maza een receptenboekje uit in samenwerking met een bekende chefkok, receptontwikkelaar of influencer. Dit jaar was dit met Sofie en Jorrit van Lekker & Simpel. Het zijn – en dat is natuurlijk geen verrassing – hele lekkere en toch simpele, vegetarische gerechten geworden met in ieder gerecht een product van Maza in de hoofdrol. Denk aan aardappelsalade met Hoemoes Spicy Mango, quesedilla met Hoemoes Spicy Chipotle, falafelbowl met bulgur en pastasalade met Esfenaj. Meer recepten vind je op Instagram @masmasmaza en op www.maza.nl.

ProLon 

ProLon heeft een gezond cadeautje voor jou: de 1-Day ReSet. De start naar een nog langer en gezond leven! ProLon is bedoeld voor iedereen die meer aandacht wil besteden aan zijn of haar algemene gezondheid en welzijn! De ProLon 1-Day ReSet is een makkelijke kit die zorgt dat je lichaam weer kan herstellen, doordat je 1 dag kan vasten zonder honger! Gebruik het om even de pauzeknop in te drukken van het gedachteloos eten of weer bij te komen van een wild weekend. Je kunt de 1-Day ReSet ook inzetten met intermittent vasten, waarbij je in plaats van 24 uur te vasten je de kit gebruikt. De voeding in deze box is gebaseerd op meer dan 25 jaar wetenschappelijk onderzoek en is lactosevrij en daarnaast biologisch en plantaardig. Wil je naast deze ReSet ook graag kennismaken met onze ProLon® 5-Day vasten, gebruik dan onze kennismaking kortingscode om 25,- euro korting te krijgen. De code: FUSE25. Happy fasting! www.prolon.nl

Over de Fuse Box 

Heb je een merk dat je graag wilt vertegenwoordigen? Laat het ons dan weten. We staan altijd open voor nieuwe brands die graag hun concepten en ideeën willen verspreiden. 

Deel je ideeën met Fuse Agency! Wie weet vind je jouw producten wel terug in de volgende Fuse Box. En wie weet kunnen we samen onze professionals blij maken met nieuwe producten. Neem direct contact met ons op en vraag naar informatie. 

Volg ons ook op Instagram en Facebook!

Facebook
Twitter
LinkedIn