Skip to content

Fuse Box: de 3e editie van 2022!

De Fuse Box wordt dit jaar weer een aantal verstuurd naar onze Fuse Familie. De ambassadeurs delen over de producten die in de box zitten en hiermee halen we goede resultaten. Het bereik van de 3e editie Fuse Box van 2022 is 404.000+ geïnspireerde personen. In dit artikelen delen we de merken en producten die in de box zitten.

MNZ – Manuka New Zealand

Tandpasta met Manuka Honing, propolis en manuka olie. Manuka New Zealand’s tandpasta maakt gebruikt van 3 krachtige Nieuw Zeelandse ingrediënten; rauwe Manuka Honing, Propolis en Manuka Olie. Een frisse muntsmakende natuurlijke tandpasta is een geweldige manier om je tanden en tandvlees effectief te reinigen, op te frissen en te onderhouden. Een combinatie van hoog gewaardeerde unieke rauwe Nieuw-Zeelandse MGO550+ Manuka Honing, Nieuw-Zeelandse CAPE-rijke Propolis, krachtige Nieuw-Zeelandse Manuka-olie met andere natuurlijke plantenextracten is een perfecte ondersteuning voor mondhygiëne voor het hele gezin. Laagschuimende tandpasta laat je mond fris en schoon aanvoelen. Manuka New Zealand’s unieke tandpasta bevat geen natriumlaurylsulfaat, geen fluoride, geen agressieve schuurmiddelen, geen kunstmatige kleurstoffen, geen smaakstoffen, geen zoetstoffen en geen conserveermiddelen. Geschikt voor vegetariërs. Kijk hier voor meer informatie. 

FBR Blueberry Protein 4-pack

In de fruitrepen van FBR is alleen ruimte voor natuurlijke ingrediënten. Om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, staan deze ingrediënten duidelijk op de voorkant van de verpakking. What you see is what you get. Een FBR reep is gemaakt van 4-6 natuurlijke ingrediënten. De FBR Blueberry Protein is de nieuwste smaak in ons assortiment. Deze eiwitrijke vegan reep is gemaakt van dadel, erwten eiwitpoeder, appel, pompoenpitten, blauwe bessen en een vleugje natuurlijke bosbessenaroma. Heerlijk als tussendoortje of workout snack. Verkrijgbaar bij Albert Heijn. Meer informatie over FBR vind je op de website. 

Food2smile

Zin in chips, maar niet in vet? Deze Food2Smile popped chips paprika is alles wat je van chips verwacht, maar bevat tot wel 60% minder vet dan gefrituurde chips. 
Gemaakt van half soja en half aardappel, dus ook een bron van eiwitten én vezelrijk. Heerlijk gekruid met een paprika smaakmix van rijstmeel, zout en specerijen zoals paprika, koriander en cayennepeper. Zonder toegevoegde suikers, vegan en glutenvrij. Echt een verantwoorde én lekkere keuze deze zak chips. Snack met een smile! Bekijk de website voor meer informatie. 

GetEase, het leidende platform voor lifestyle services aan huis!

GetEase is de grootste aanbieder in Amsterdam en Rotterdam voor lifestyle services aan huis! Wij willen het leven van klanten en Experts net dat beetje makkelijker maken. Wat welverdiende me-time nodig? GetEase is waar je moet zijn voor de beste massages, sportlessen, manicures, pedicures, facials, brows, was service en meer. Deze services staan allemaal in één app en binnen 3 stappen aan je deur. Met de kortingscode op de flyer probeer je een service met 10 euro korting uit en deze code kan ook met volgers gedeeld worden. Wij leveren geluk!

Zonnatura

Met Zonnatura hebben we een nieuwe muesli gelanceerd: de Muesli Proteïne! Met deze heerlijke fruitige en eiwitrijke muesli start jij jouw dag met een gezonde mix van plantaardige eiwitten, vezels, volkoren granen, zaden en fruit. In tegenstelling tot wat veel mensen denken zijn eiwitten niet alleen bedoeld voor sporters. Als je minder vlees eet of een actieve levensstijl hebt, zijn eiwitten een mooie aanvulling op je dieet. En eiwitten zorgen er ook voor dat je langer vol zit: zo heb jij dus de hele ochtend energie! Meer van Zonnatura vind je hier. 

Maza

Kom je ook gezellig langs in een van de winkels van Maza in Stadshart Amstelveen of de Foodhallen Amsterdam? Lever de waardebon in en ontvang 10% korting op je bestelling! Geniet van een mezze – alleen of om te delen – of kies voor een van de heerlijke wraps met falafel en verse groenten. Kook je liever zelf? In het receptenboekje en op www.maza.nl vind je allerlei leuke recepten met Hoemoes, spreads en falafel.

Guarana 

Guaraná Antartica is gemaakt van echt superfood uit de Amazone. De Guaraná bessen geven deze Braziliaanse frisdrank een natuurlijke energie booster. Daarnaast is de frisdrank 100% glutenvrij, vegan en gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Dat maakt deze verfrissende drank perfect als dorstlesser, koud het allerlekkerst! Guarana wordt aangeboden door Bickery. 

Over de Fuse Box 

De Fuse Box is elke keer weer een verrassing voor onze professionals. We zijn altijd nieuwsgierig naar de reacties op alle producten die de box te bieden heeft. Vooral interessant dus ook voor merken die met hun producten iets bijdragen aan een gezonde en schone wereld! Heb je een merk dat je graag wilt vertegenwoordigen? Laat het ons dan weten. We staan altijd open voor nieuwe brands die graag hun concepten en ideeën willen verspreiden. 

Daarnaast is de Fuse Box is een ideale manier om direct je merk onder de neus van je potentiële volgers te brengen. Deel je ideeën met Fuse Agency! Wie weet vind je jouw producten wel terug in de volgende Fuse Box. En wie weet kunnen we samen onze professionals blij maken met nieuwe producten. Neem direct contact met ons op en vraag naar informatie. 

Volg ons ook op Instagram en Facebook!

Facebook
Twitter
LinkedIn