Skip to content

De Fuse Box van januari

Als onderdeel van onze Fuse familie geniet je van de vele voordelen die Fuse Agency te bieden heeft. Zo ontvangen ieder kwartaal 50 van onze ambassadeurs en professionals de Fuse Box. Ook in januari hadden we weer vele bijzondere en leuke producten in de box gedaan die je kon proberen. De Fuse Box van januari zag er als volgt uit: 

Vitals: Vitamine C en D3 Gummies

Voor de mensen die het minder prettig vinden om voedingssupplementen te gebruiken, zijn er de gummies van Vitals. Krijg genoeg vitaminen binnen met de supplementen in de vorm van een heerlijke gummy met een smaakje. Zonder toegevoegde suikers en synthetische stoffen! De unieke samenstelling maakt dit een geschikt product voor iedereen die niet alle vitaminen uit voeding kan halen. Zo bevatten de gummies geen synthetische en schadelijke stoffen. Perfect voor zowel jongeren als volwassenen! 

Meer weten over Vitals? Bekijk hier hun producten.

Ekopura: eiwitpoeder

Niet alle eiwitpoeders zijn even gezond. Vaak worden whey proteïne poeders gemaakt van restanten van koemelk uit de kaasindustrie. Die bevatten veel eiwitten, vitaminen en mineralen. Helaas worden er ook vaak ongezonden en schadelijke stoffen toegevoegd voor de zoete smaak of oplosbaarheid. Ekopura heeft daar iets op bedacht! Ze voegen alleen maar biologische, schone en pure ingrediënten toe. De eiwitpoeder van Ekopura is er dus voor als je op een bewuste en gezonde wijze eiwitten wilt binnenkrijgen. 


Nieuwsgierig? Lees meer over de eiwitpoeder.

Mattisson: baking soda

Zuiveringszout, waar dit niet allemaal goed voor is. De baking soda van Mattisson is daarin de sterspeler van de zuiveringszouten. De alleskunner wordt gebruikt voor het verwijderen van vlekken, het verwijderen van vervelende geuren en het reinigen van sanitaire voorzieningen. Daarnaast kun je het ook goed gebruiken als rijsmiddel voor bakrecepten. Kortom, een krachtig product! 

Benieuwd naar de baking soda? Bekijk de website.

Maza: Receptenboekje vol vegan en vegetarische recepten

De meest exotische Oosterse smaken van de Amsterdamse en Zaanse bodem vind je bij Maza. Op ambachtelijke wijze gemaakt in allerlei bijzondere varianten. Met de producten van Maza weet je zeker dat je geniet van je hoofdgerecht, lunch of van de gerechtjes voor bij de borrel. Maza staat bekend om zijn authentieke en bijzondere smaken. In de Fuse Box zit een flyer waarover je meer leest over de bekroonde humus en falafels van het Zaanse merk.

Meer weten over Maza? Lees hier meer.

FBR Snacks

FBR Snacks laten niets aan de verbeelding over. Met de fruitrepen van FBR Snacks weet je wat je binnenkrijgt. De repen zijn namelijk gemaakt van sléchts vijf ingrediënten. De natuurlijke suikers en vezels van de ingrediënten geven een constante boost aan je energie. Perfect als je voor het sporten wat wilt eten maar niet te veel moeite wilt doen. FBR Snacks geven een hele nieuwe dimensie aan de uitdrukking ‘what you see is what you get!’ Want wat je ziet, is daadwerkelijk wat je binnenkrijgt. Geen zooi, geen synthetische toevoegingen. Gewoon een simpele, maar krachtige fruitreep. 

Meer weten over FBR Snacks? Lees hier meer.

Over de Fuse Box 

De Fuse Box is elke keer weer een verrassing voor onze professionals. We zijn altijd nieuwsgierig naar de reacties op alle producten die de box te bieden heeft. Vooral interessant dus ook voor merken die met hun producten iets bijdragen aan een gezonde en schone wereld! Heb je een merk dat je graag wilt vertegenwoordigen? Laat het ons dan weten. We staan altijd open voor nieuwe brands die graag hun concepten en ideeën willen verspreiden. 

Daarnaast is de Fuse Box is een ideale manier om direct je merk onder de neus van je potentiële volgers te brengen. Deel je ideeën met Fuse Agency! Wie weet vind je jouw producten wel terug in de volgende Fuse Box. En wie weet kunnen we samen onze professionals blij maken met nieuwe producten. Neem direct contact met ons op en vraag naar informatie. 

Volg ons ook op Instagram en Facebook!

Facebook
Twitter
LinkedIn