Skip to content

De Fuse Box van oktober

Onze Fuse Family ontvangt een aantal keer per jaar onze Fuse Box. Dit is een box met onze favoriete producten. Onze bevriende merken doen graag mee aan de box en ontvangen hier veel voor terug. De box wordt door de ambassadeurs gedeeld op hen social media en ook alle merken worden getagd. De perfecte manier van zichtbaarheid! De box van oktober deden de volgende merken aan mee:

Mattisson: Edelgist vlokken

Edelgist is een gedeactiveerd inactieve gist en past binnen een gistvrij dieet. Het is een bron van vitamine B, vezels en eiwitten. Edelgist ondersteunt een gezonde darmwerking en herstel na fysieke inspanning. De smaak is kaas-nootachtig, en dat maakt edelgist een ideaal vegan alternatief voor kaas. Je kunt de edelgistvlokken over de pasta strooien als alternatief voor kaas, maar ook in salades komt de smaak ervan goed tot zijn recht. Of maak je eigen vegan Parmezaanse kaas: mix 2 eetlepels edelgistvlokken met 100 g cashewnoten, een snufje zout en knoflookpoeder in de keukenmachine tot er een poederige substantie ontstaat. Enjoy! 
Meer info over Mattisson Edelgist vind je hier.

BLACKROLL® MINI

Hij is klein, handig en compact voor overal en altijd: de BLACKROLL® MINI. Hiermee masseer je je voeten, benen, armen en andere lichaamsdelen op de grond, aan tafel en tegen de muur. Juist het kleine, lichtgewicht formaat van de  BLACKROLL®MINI is ideaal voor zelfmassage van je spieren en fascia, thuis, op kantoor of op reis. BLACKROLL® MINI is een uitkomst voor mensen die veel achter de computer werken: neem tussen je werkzaamheden door regelmatig even een break voor een korte massage van je onderarmen, voetzolen of nek om gespannen spieren te voorkomen of te verminderen. 
Meer info over de Blackroll mini vind je hier.

Bazqet: Brown Rice Chips Paprika + Popcorn Honey

Bazqet maakt chips die minder vet (want niet gefrituurd), vegan en glutenvrij is. Beter en lekkerder is dan veel ‘gewone’ chips. In de Fuse Box Oktober vind je de Bazqet Brown Rice Chips Paprika: flinterdunne chips gemaakt van zilvervliesrijst, gepoft met een beetje olijfolie en heerlijk gekruid met milde paprika. De chips hebben 50% minder vet dan gewone aardappelchips. Voor de zoetekauwen onder ons zit er ook een zakje Popcorn Honey in de box, gezoet met natuurlijke honing en minder vet en minder zout. Bazqet popcorn is glutenvrij, lactosevrij en natuurlijk GMO vrij, dat wil zeggen van niet genetisch gemanipuleerde maïs gemaakt. Lekker toch!
Meer info over de producten van Bazqet vind je hier.

BBB health boutique: Vitamine C Ester 1000 tabletten

bbb health boutique is een holistische gym voor vrouwen waarbij aandacht voor body, mind en soul centraal staan. bbb is er voor iedere vrouw, voor iedere levensfase en voor iedere leeftijd. bbb health boutique founders Esther, Inge en Alain zagen een totaalconcept op het gebied van body, food en mind voor zich. Een plek om laagdrempelig te werken aan een gezonde leefstijl. Bij bbb health boutique staan persoonlijke benadering en kleinschaligheid centraal en is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding. Door de holistische aanpak zul je beter voor jezelf gaan zorgen, gezonder gaan eten en meer tijd voor jezelf vrijmaken. Dus of je nu gericht wilt bewegen, in de overgang zit, wilt afvallen, lichamelijke klachten hebt óf je fit(ter) wilt voelen: bbb health boutiques helpen je op weg. Je bent altijd welkom in een van de  boutiques in Amsterdam (Jordaan & Amstel), Delft, Den Haag, Haarlem, Tilburg, Utrecht, Den Bosch en Rotterdam. Omdat suppletie een belangrijk onderdeel is van bbb health boutique’s visie op voeding, ontwikkelde bbb health boutique een eigen vegan vitamine C Ester 1000. Vitamine C is een belangrijke antioxidant in het lichaam voor de vorming van bindweefsel, de opname van ijzer en het in stand houden van de weerstand.
Meer over bbb health boutique vind je hier.

Matchu Sports: Sport Cups

Cupping is een techniek waarbij je cups op je huid plaatst die vacuümtrekken. Hierdoor wordt de doorbloeding van je huid, bindweefsel en spieren gestimuleerd. Zo kun je vastzittend bindweefsel en stijve spieren weer los maken. De cups kunnen zelfs tegen cellulitis helpen. De Matchu Sports Cups zijn op twee manieren te gebruiken: je kunt de ‘knop’ indrukken nadat je de cup op het te behandelen gebied hebt geplaatst of je kunt de cup eerst binnenstebuiten draaien en op de huid de knop weer naar boven laten komen. De tweede methode zorgt voor een nóg sterkere zuigkracht. Zo bepaal je zelf de intensiteit van je cuppingbehandeling.
Meer over Matchu Sports Cups vind je hier.

Ekopura Vegan Protein Chocolate @ekopura

Organic Vegan Protein Chocolade bevat 70% eiwit afkomstig uit gele erwten, rijst, lucuma en moringa. Inclusief alle essentiële aminozuren (BCAA’s). De toevoeging van de biologische kokosbloesem en cacao zorgt voor een geleidelijke energieopname en een lekkere smaak. Ekopura vegan proteïne helpt je spierherstel, spieropbouw en spierbehoud.
Meer info over Ekopura Vegan Protein Chocolate vind je hier.

Bluebirds Amsterdam: Invite voor een les

Zin in een superles yoga, pilates, mindfullness of yoga nidra? Of een sessie breathwork? Kom naar Bluebirds in Amsterdam, het rustpunt voor de drukke stadsmens in hartje centrum. Er zijn locaties in West, Oost en het Centrum. Maak kennis met deze bijzondere yogaschool, waarbij kennis over body en mind, inspiratie, goed zorgen voor jezelf en dingen leren loslaten centraal staan. Maak telefonisch of via de mail een afspraak bij een van de vestigingen en zeg dat je via Fuse komt. Op vertoon van het kaartje in deze box kun je deelnemen aan de les van je keuze. 
Meer info over Blue Birds Amsterdam vind je hier.

Iedere box doen zowel onze vaste partners als nieuwe brands mee met de box. Het is de perfecte manier om je merk direct bij de juiste doelgroep zichtbaar te maken. Wie weet vind je jouw producten wel terug in de volgende Fuse Box. Benieuwd naar de resultaten? Vraag die ook gerust op. Neem even contact met ons op.

Volg ons ook op Instagram en Facebook!

Facebook
Twitter
LinkedIn