Skip to content

Fuse x Blackroll Livesessies

Donderdag 29 april was de kickoff van de Fuse x Blackroll Livesessies. Een maandelijkse lunch workout break waarop je van 12.30-13.00 in kunt tunen via onze Instagram Live. Fuse Professional Thomas – trainer bij Highstudio’s en Vélo in Amsterdam – beet het spits af. In de studio van Boat & Co was het na een korte warming-up met onder meer de Blackroll Mini Foamroller om de enkelgewrichten en onderkant van de voet goed los te maken en de kuiten en hamstrings te stretchen, aan de slag met body squats, jumping jacks en heuse deadlifts met behulp van de Blackroll Super Band trainingsband. En vergis je niet, al was het maar een half uurtje en met behulp van minimale middelen, wie thuis meedeed wist dat het best even zweten was. Volgende maand is het de beurt aan Fuse Professional Luuk, en we zijn benieuwd wat hij voor ons in petto heeft en hoe hij Blackroll producten in gaat zetten. In juni verzorgt Fuse Professional Tatiana een livesessie. We stellen ze even aan je voor. 

Even voorstellen: onze Fuse x Blackroll professionals

Elke laatste donderdag van de maand verzorgen Fuse Professionals Thomas, Luuk en Tatiana van 12.30-13.00 uur een energieke livesessie in samenwerking met Blackroll. Alle drie hebben vooraf een Blackroll Masterclass gevolgd en zullen de kennis van Blackroll-producten die ze daarin hebben opgedaan in hun livesessies met een eigen twist met je delen. Zin in een actieve lunchbreak waar je ook nog wat van opsteekt? Tune in voor de Fuse x Blackroll Livesessies! 


Dit zijn onze Fuse x Blackroll pro’s: 


Thomas 

Thomas heeft de dansacademie gedaan geeft high intensity trainingen bij Highstudio’s en spinning bij Vélo in Amsterdam. De Fuse x Blackroll Livesessies van Thomas zullen vooral gericht zijn op strength en power. 

Luuk 

Luuk is danser en eigenaar van We Are Sanctum in Amsterdam. Daarnaast is hij Rocycle instructeur. Verwacht van Luuk een Fuse x Blackroll Livesessie voor body én mind. 

Tatiana  

Tatiana is yoga, pilates en barre docent in het Akasha Holistic Wellbeing centrum van het Conservatorium Hotel in Amsterdam en runt haar eigen studio I Move Boutique. Tatjana’s Fuse x Blackroll Livesessie zal bestaan uit een verrassende combi van yoga, barre en pilates. 

 

Save the dates: Fuse x Blackroll Livesessies

Zin gekregen om mee te doen? Zet de volgende data dan in je agenda en be there:  

Donderdag 27 mei 12.30-13.00 uur Luuk 

Donderdag 24 juni 12.30-13.00 uur Tatiana

Donderdag 29 juli 12.30-13.00 uur Luuk 

Donderdag 26 augustus 12.30-13.00 uur Thomas

Donderdag 30 september 12.30-13.00 uur Tatiana 

Donderdag 28 oktober 12.30-13.00 uur Luuk 

Donderdag 25 november 12.30-13.00 uur Tatiana 

Donderdag 30 december 12.30-13.00 uur Thomas

Je kunt de eerste livesessie hier terugkijken. 

Lees ook onze blog Foamrollen: goed voor je fascia.

Facebook
Twitter
LinkedIn