Skip to content

Podcast power #2

Wij hebben leuk nieuws, we gaan namelijk een fantastische podcast met jullie delen! Dit gaan we een keer in de zoveel tijd doen simpelweg, omdat het heerlijk is om naar podcasts te luisteren. Leer, luister en doe jezelf een plezier met onderstaande podcast tips.

Leven zonder stress

De Leven zonder stress podcast is een podcast die door iedereen geluisterd zou ‘moeten’ worden. Onderwerpen zoals: stress, liefde, depressie, burn-out, ego, relaties, geloof, meditatie, opvoeding en meer komen aan het bod. Eigenlijk wordt een ieders behoefte centraal gesteld en op deze manier leer je een hoop over het leven. Het is een podcast die geestverruimend is.

High Tracks podcast high studio’s

Dit is een ander soort podcast dan je verwacht. Het is namelijk een podcast die je door je training heen helpt. Je luistert naar een stem en bouncende muziek die ervoor zorgen dat jij heerlijk kunt trainen. Dit is een erg fijne motivatie om in beweging te blijven. Het voelt bijna alsof je een personal trainer in je oren hebt. In tijden van Corona is dit al helemaal een onwijs fijne aanrader.

OERsterk podcast Richard de Leth

Deze podcast van Richard de Leth heeft sinds Corona veel aandacht gekregen. Het is Richard zijn doel dat in 2020 enorm veel mensen door middel van de juiste zelfzorg goed kunnen leven. In deze podcast komen meerdere gezondheidsfreaks aan het bod. De afleveringen gaan voornamelijk over het bestrijden van virussen en optimaal gezond zijn. Hier kan iedereen wat van leren! 

The Yay! Yoga podcast

Dit is de podcast voor de echte yoga liefhebbers onder ons. In deze podcast komen diverse teachers aan het woord en aan het licht en zij delen hun visie met jou. Men wordt niet zomaar een extreem lovende yoga teacher. En dat maakt dat je veel van deze sprekers kan leren. Mocht je meer willen weten over yoga an sich dan is deze podcast ook een echte aanrader. Luister en neer en ga vervolgens de mat op!

#METZNALLEN de podcast

Dit is een erg fijne podcast van Gwen van Poorten. Gwen gaat het gesprek aan met bekende en onbekende gasten. Er worden veel anonieme vragen van luisteraars beantwoord en dat maakt de podcast leuk en divers. Er gespreksstof is dus breed, denk aan: mindfulness, sex, financiën, geluk en etc. Niks is te gek en alles komt aan het bod. Deze podcast is voor alles en iedereen!

LEES OOK: Waarom yoga en microdosen een goede combinatie is.

Facebook
Twitter
LinkedIn