Skip to content

DJ Yoga is het soort yoga voor muziekliefhebbers

Wie dacht dat yoga alleen maar ‘suf’ kan zijn heeft het mis. DJ Yoga is namelijk een vorm van yoga waarbij je flows uitvoert op de meest vette muziek. Niks geen complete stilte, maar wel zeker beukende beats.

DJ Yoga

Dit is de vorm van yoga voor iedereen die niet staat te springen om ‘stilte’. Sommige mensen vinden yoga hierdoor zelfs een no-go omdat ze zichzelf niet als zen beschouwen. DJ Yoga is voor liefhebbers van beukende beats. Je maakt de bewegingen en raakt in een flow en dat in combinatie met fijne muziek. De nummers zijn afwisselend en dat werkt prettig in combinatie met de bewegingen. Je krijgt energie van de muziek en die energie laat je vloeien in je flows.

De sfeer in de les is chill, er is ruimte voor speelsheid en plezier. En het fijne is dat je met een fijn en voldaan gevoel de DJ Yoga weer verlaat. Ben jij benieuwd naar deze vorm van yoga? Fuse Agency beschikt over diverse docenten die deze vorm van yoga geven.

LEES OOK: Japanse Yoga is het nieuwe soort yoga dat je wil proberen.

Facebook
Twitter
LinkedIn