Skip to content

Podcast power #1

Wij hebben leuk nieuws, we gaan namelijk een fantastische podcast met jullie delen! Dit gaan we een keer in de zoveel tijd doen simpelweg, omdat het heerlijk is om naar podcasts te luisteren. Leer, luister en doe jezelf een plezier met onderstaande podcast tips.

Brandstof de podcast

Dit is de podcast waarbij gevoelige onderwerpen niet langer de kop worden ingedrukt. Vaak zijn we geneigd om problemen en lastige situaties te negeren, terwijl we er eigenlijk niet aan ontkomen. In de podcast Brandstof doen ze niet aan ontwijken, de waarheid komt op tafel en dat kan geestverruimend zijn. De onderwerpen variëren, denk aan: relaties, successen, geld, innerlijke rust, motivatie en etc. Een echte aanrader als je het ons vraagt!

Kukuru Giel Beelen podcast

Giel Beelen, wie kent ‘m niet. Ook deze man heeft tegenwoordig zijn eigen podcast en dat is er eentje om naar te luisteren! De podcast is gericht op hoe je meer uit het leven kan halen. Het is een motiverende podcast voor iedereen die wil leren en gemotiveerd is om het beste uit zichzelf naar boven te halen. Kukuru staat voor kort, groots en je innerguru: je eigen drijfveer. En daar kun je een hoop van opsteken!

Podcast Psycholoog 

In de Podcast Psycholoog komen onderwerpen aan het bod die alledaags zijn, maar waar je misschien nog geen ‘oplossing’ voor had. Want wat is nu eigenlijk echt de beste manier om met stress om te gaan? En hoe stop nu echt eens een keer met social media jouw leven laten beïnvloeden? In elke aflevering worden thema’s besproken en worden er tips gegeven die jij in het dagelijks leven kunt toepassen, en die je verrijken als persoon.

Op zoek podcast

De naam van deze podcast verraad een hoop. In deze podcast gaan Naomi en Marije op zoek en in gesprek met diverse experts over eeuwenoude en vernieuwde zienswijzen. Zowel Naomi als Marije zijn erg nieuwsgierig naar belangrijke levensvragen. Deze podcast kan je inspireren op het gebied van gelukkig en gezond zijn. De sprekers die in de show aan het bod komen, geven je meerdere inzichten om zelf mee aan de slag te gaan.

Bedrock podcast

Wellicht was je al bekend met het platform Bedrock vanwege hun leuke artikelen, maar zij hebben nu ook een erg leerzame podcast. In deze podcast staan duurzaamheid, bewustzijn, geluk en gezondheid voorop. Ook hier komen erg leuke en interessante sprekers aan het bod die jouw kennis over bovenstaande onderwerpen enorm kunnen verrijken. Luister jezelf wijzer met de Bedrock podcast!

LEES OOK: Broga: yoga for brothers, ofwel yoga voor mannen.

Facebook
Twitter
LinkedIn