Skip to content

Maak kennis met de work-out voor modellen genaamd Barre

Om jullie op de hoogte te houden van de laatste trends en ontwikkelingen, hebben we de rubriek ‘TREND’ in het leven geroepen. Maak deze maand kennis met Barre.

Barre

De effectieve workout die ballet, pilates, yoga en cardio met elkaar combineert. Bij deze workout worden snelle en vloeiende bewegingen afwisselt met krachttraining. Het is een echte fine-tuning voor je lijf. Overgewaaid uit de V.S. en nu razend populair in Nederland! Je doet veel herhalingen, op eigen lichaamsgewicht en soms worden (lichte) gewichtjes gebruikt. 

Barre is ook bekend geworden omdat veel modellen (o.a. Doutzen Kroes) gebruik maken van deze workout in combinatie met pilates voor een sterk, strak en vrouwelijk lichaam. De workout is afgeleid van ballet, omdat voor de workout een barre wordt gebruikt. Overigens heeft deze workout niets met ballet te maken.

Fuse werkt samen met zowel bedrijven als instructeurs die gespecialiseerd zijn in barre. Wij bieden vele varianten van barre lessen aan. Denk hierbij aan barre booty, barre burn, barre & core, barre, piloxing barre etc. Fuse helpt je graag aan een instructeur, neem contact met ons op!

Meer lezen? Lees ook: Soof: Natuurlijk, simpel en zonder rotzooi.

Facebook
Twitter
LinkedIn