Skip to content

Mind-Walk: de meest meditatieve manier van wandelen

Mind-Walk is dé manier om in beweging te zijn en om tevens je hoofd ‘vrij’ te maken. Maak kennis met de meest meditatieve manier van wandelen, waarin invloeden vanuit tai chi, mindfulness, yoga, meditatie en ademhalingstechnieken een worden.

Mind-Walk 

Wellicht vraag je je af waar Mind-Walk vandaan komt en wat het precies inhoudt. Het is ontstaan tijdens een pelgrimsroute. Tijdens de reis naar Santiago werden er levenslessen geleerd en gevormd naar de methode Mind-Walk. Deze methode betreft niet alleen wandelen, het gaat om zoveel meer, namelijk: een worden met de natuur, gebruik maken van beweegvormen met oosterse en westerse beweeg principes, ademhalingstechnieken, gedachtenmanagement en ontspannen.

Eigenlijk is het iets wat je echt moet ervaren om te weten hoe waardevol het is. En gelukkig ben je wat dat betreft bij ons aan het juiste adres. Fuse Agency beschikt over diverse coaches die je graag mee op pad nemen. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan even contact met ons op.

LEES OOK: Broga: yoga for brothers, ofwel yoga voor mannen.

Facebook
Twitter
LinkedIn