Skip to content

Japanse Yoga is het nieuwe soort yoga dat je wil proberen

Heb je al eens gehoord van Japanse Yoga? Dit betreft een nieuw concept wat voor balans in het lichaam zorgt. Bij Japanse Yoga draait het allemaal om ontspannen zijn, loslaten en je bewust zijn van een goede focus en ademhaling. Bij het uitoefenen van deze vorm van yoga sta je stil bij je lijf en hoe je je voelt. Het is tijd om spanningen te laten varen en innerlijke rust te ervaren.

Japanse Yoga

Bij Japanse Yoga staat bewustwording voorop. Door je lijf echt goed te voelen ben je vele malen beter in staat om spanningen te laten varen. Soms zijn andere yogalessen hier even goed te snel voor en kun je niet werken aan het loslaten van spanningen. Bij deze vorm van yoga ga je dat ongetwijfeld wel doen. Door spierspanning te laten varen voel je je niet alleen lekkerder in je lijf, maar je voelt je ook bewuster in jouw bestaan.

Fuse beschikt over docenten die deze unieke vorm van yoga geven. Wil jij ervaren wat het verschil is tussen Japanse Yoga en reguliere yoga, of zou je dit ergens onderwezen willen hebben? Laat het ons weten, wij helpen je graag op weg.

LEES OOK: Haven Lake Village: stijlvolle en ecologische watervilla’s.

Facebook
Twitter
LinkedIn