Skip to content

Buti Yoga: voor iedereen die normale yoga te relaxed vindt

Yoga heeft veel gezondheidsvoordelen en daarom begint men er vaak graag aan. Alleen wordt niet iedereen even blij van yoga omdat sommige vinden dat er te weinig pit in zit. Met Buti Yoga is dat zeker niet het geval. Deze vorm van yoga is een combinatie van: tribal dance, power yoga en erg krachtige moves. En daarnaast zal de muziek je ophypen in plaats van zen maken. Perfect dus voor iedereen die wel wat meer pit zoekt in yoga.

Buti Yoga is als een feestje

Buti Yoga is als een feestje op een yogamat. Maar tijdens dit feestje zul je erg gaan zweten. Buti Yoga betreft dus een combinatie van tribal dance, power yoga en krachtige explosieve bewegingen. Het hele lichaam wordt aan het werk gezet en dat terwijl je je enorm vrij en kinderlijk speels voelt. Buti is afkomstig van een Indiaans woord, het betekent: de remedie die verborgen is gehouden. En dat blijkt ook wel, want erg bekend is deze vorm van yoga nog niet.

Deze vorm van yoga is er voor man en vrouw. Tijdens de workout train je het gehele lichaam, maar het is met name ook de buik die pittig aan het werk wordt gezet. Tijdens een Buti Yoga les zul je veel calorieën verbranden omdat de workout net een fantastisch feestje is. Na de les voel je je als herboren en ben je trots op je prestaties. Zoals je begrijpt wordt deze unieke vorm van yoga nog niet door veel docenten gegeven. Gelukkig hebben wij van Fuse docenten die dat wel doen. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan even contact met ons op.

Facebook
Twitter
LinkedIn