Skip to content

Haven Lake Village: stijlvolle en ecologische watervilla’s

Ontdek Haven Lake Village. Afgelopen week zijn de deuren geopend: van de vier unieke, stijlvolle en ecologische watervilla’s. 

Haven Lake Village 

Haven Lake Village betreft een oase van rust waarbij familie, natuur en luxe samensmelten. Ontsnap aan de dagelijkse drukte en laad volledig op in één van de vier compleet ecologische watervilla’s. Maak gebruik van luxe faciliteiten zoals de dubbele regendouche of het riante buitenterras en geniet van een prachtig uitzicht op het water. Een vakantie in de natuur is nog nooit zo comfortabel geweest! 

Haven Lake Village is jouw ideale ‘home away from home’ om volledig tot rust te komen. Daarnaast kun je gebruik maken van de roomservice faciliteiten voor totale ontspanning. Natuurlijk kun je ook kiezen uit een uitgebreid assortiment aan catering opties. In het nabijgelegen restaurant Docks Fish & Grill dineer je in een gezellige ambiance terwijl je geniet van de meest smaakvolle vlees- en visgerechten.

Experience

Ontdek de omgeving van de Gooi- en Vechtstreek en ervaar de natuur in zijn puurste vorm. Ongeacht het seizoen kun je je het verblijf in Haven Lake Village uitstekend vermaken. 

Verras je geliefde met een romantische lunch aan boord van één van onze luxe sloepen, dineer aan het water bij restaurant Docks Fish & Grill, of geniet in alle rust in uw eigen watervilla waar wij met plezier het ontbijt verzorgen.

Haven Lake Village geeft de mogelijk tot verhuur van: kano, mountainbike, sup en solex. Daarnaast biedt Fuse Agency verschillende activiteiten aan bij Haven Lake Village: bootcamp, pilates, massages en supactiviteiten zoals supfit. 

Boek je verblijf via deze link.


OOK LEUK OM TE LEZEN: Kangoo Jumps. Deze sport is kinderlijk leuk en erg goed voor je!

Facebook
Twitter
LinkedIn