Skip to content

Soof: Natuurlijk, simpel en zonder rotzooi

Nieuw: Soof Sparkling. Nederlands enige frisdrank zonder toevoegingen in een tof blik. Natuurlijk, simpel en zonder rotzooi, zo eenvoudig kan een zomers fris drankje zijn. Nu te koop in natuurwinkels, op het terras en in strandpaviljoenen langs de hele kust.

De FiloSOOFie

Soof Sparkling is 100% natuurlijk, en gemaakt van niks anders dan bubbelwater, fruit, kruiden en bloemetjes. Er zitten dus geen toegevoegde suikers, zoetstoffen, kleur- en smaakstoffen of andere onnatuurlijke rotzooi in. Alle ingrediënten staan op de voorkant van de verpakking zodat jij in één oogopslag kunt zien waar je aan toe bent. Kunnen we die transparantie niet verplicht maken? Al die schimmige ingrediënten in kleine lettertjes daar wordt toch ook niemand blij van? Het past niet in de natuurlijke filoSOOFie en vast ook niet in die van jou.

Drie smaken soof sparkling 

 

Er zijn drie smaken en ze zijn alle drie compleet anders:

  • Rozen, peer, kardemom en appel. De lente – een subtiel frisdrankje van fruit, kruiden en heerlijke rozen.
  • Citroen, munt en appel. Driedubbel fris. Hoe warmer het buiten wordt, hoe lekkerder deze is.
  • Zwarte bes, lavendel en appel. Bessen, appeltjes en een beetje Dordogne.

Soof Sparkling is koud op haar best. Drink het zo uit het blik, of maak er een cocktail of een mocktail van. Kijk voor suggesties even op de website.

Blik en verkrijgbaarheid

Soof Sparkling zit in blik. Blik is licht, duurzaam en je kunt het eindeloos recyclen. Doe het bij het gescheiden afval en dan maken we er weer nieuwe van. En weer. En weer. Nou ja, je snapt het.

OOK LEUK OM TE LEZEN: elektrolyten voor sporters: Vitals helpt je op weg.

Facebook
Twitter
LinkedIn