Skip to content

Binnen lesgeven gaat van start

Eindelijk mogen we weer naar binnen

Afgelopen week was het mooi weer en is het niet erg dat we buiten aan de slag zijn. Maar nu het weer regent is het wel prettig dat we 1 juli eindelijk weer naar binnen mogen. Natuurlijk met voorzorgsmaatregelen en rekening houdend met de afstand.

Wat veranderd er per 1 juli?

Voor je daadwerkelijk van start kan gaan met lesgeven in je sportschool, dien je de capaciteit van de ruimtes te berekenen met de 1,5 meter afstand in achtneming. Ook dienen de beoefenaars van te voren een plekje te reserveren, zodat jij de gegevens hebt van degene die de les volgden en je de capaciteit waarborgt. Het reserveren is waarschijnlijk iets wat al standaard bij jou gebeurt. Maar de capaciteit is wel lager. Bovendien moeten de docenten ook rekening houden met de 1,5meter. Waardoor de ruimte beperkt wordt.

Voordat de beoefenaars de sportschool mogen betreden dienen zij de handen te desinfecteren. Ook ligt de routing in jullie handen. Zo kunnen er door pijlen op de vloer een routing worden weergegeven. Zodat de groep sporters wordt begeleid van eerste voet in de sportschool tot eruit.

Er zijn natuurlijk nog meer maatregelen, maar dit zijn een aantal om jou alvast een beeld te geven. Lesgeven vanaf 1 juli volgens het ‘nieuwe’ normaal. Kijk jij er al naar uit?

Eindelijk mogen de voetjes weer van de vloer, de loopbanden weer rollen, wat gaat het fijn zin om weer binnen les te geven.

Voor meer informatie over de corona voorzorgsmaatregelen, raadpleeg de website van NLactief.

Facebook
Twitter
LinkedIn