Skip to content

Maak kennis met 80’s aerobarre, een work-out om verliefd op te worden

Om jullie op de hoogte te houden van de laatste trends en ontwikkelingen, hebben we de rubriek trend van de maand in het leven geroepen. Deze maand is dat 80’s aerobarre.

80’s AERO BARRE

Een total body workout die meer op een feestje dan op een workout lijkt! De inspiratie komt van Jane Fonda’s klassieke workout videos. In de eerste helft van de klas wordt gezweet in old-school aerobic style met de beste 80 hitjes. De tweede helft van de les vindt plaats aan de barre. De focus ligt hier op strength, tone en sculpt. Voel je vrij, heb de tijd van je leven en verlaat de ruimte like you’re walking on sunshine! Geen barre? Geen probleem.

80’s AEROBICS – let’s get physical! Bij deze variant van de les is geen barre nodig. Fuse Agency beschikt over diverse docenten die deze fijne work-out kunnen geven. Ben je geïnteresseerd? Neem dan even contact met ons op!

LEES OOK: Soof: Natuurlijk, simpel en zonder rotzooi.

Facebook
Twitter
LinkedIn