Skip to content

Met Fuse naar Droomzomer

Sport en vakantie op Droomzomer

In juli en augustus stond Fuse Agency vier donderdagen op de Droomzomer op vakantiepark De Zanding in Otterlo, een initiatief van sportpresentator, journalist en uitgever van Helden Magazine Barbara Barend. Droomzomer vormde voor zowel bezoekers van het park als dagjesmensen een unieke combinatie van sport en vakantie: gezamenlijk kijken naar sportwedstrijden, met voor- en nabeschouwingen, en met elke week een bekende sporter – van Michael Boogerd, Leontien van Moorsel, Ron Vlaar, Roy Makaay en Erben Wennemars tot Dennis van der Geest – als parkdirecteur. Tijdens Droomzomer verzorgden sporthelden diverse clinics en inspirational talks voor jong en oud.

Brands onder de aandacht tijdens Droomzomer

Met een mooi aangeklede stand, professionele en representatieve stand stond Fuse op Droomzomer om diverse brands – Blackroll, Noodleplus, Lovechock, Evolet 3.1, Ekopura en Sip Sleep – die we vertegenwoordigen en hun producten onder de aandacht te brengen van een sportieve, bewuste doelgroep. Fuse rolde hiermee voor het eerst een nieuw concept uit, waarbij we A-merken gezamenlijk met elkaar laten optrekken met als doel elkaar te versterken. De mix van merken en producten in onze stand werkte goed en trok veel aandacht. Mensen toonden interesse en we hebben hen over onze brands en producten kunnen informeren en vertellen. We kregen veel leuke en positieve reacties.

Komend jaar gaan we op zoek naar meer passende evenementen en settings waar we dit concept verder kunnen uitrollen en optimaliseren.

Lees ook: Handig: de Blackroll app!

Facebook
Twitter
LinkedIn