Skip to content

Spread a little love!

De gyms en yogastudio’s mochten onlangs ein-de-lijk weer open voor groepslessen en -trainingen. Hoera! Om dit heugelijke feit te vieren, ging Fuse samen met brand ambassador Louise Lieffering bij een aantal Amsterdamse yogastudio’s langs uit naam van Little Love chocolade, om een beetje liefde te verspreiden.

We hebben er lang op moeten wachten, maar na de recente versoepelingen kunnen we dan ein-de-lijk weer fijne yogasessies volgen in onze favoriete studio’s. Reden voor een feestje! Daarom bezocht Fuse, uit naam van Little Love samen met influencer, brand ambassador én yoga girl Louise Lieffering een aantal Amsterdamse yogastudio’s met een een feestelijke mand vol Little Love rauwe chocoladerepen voor studiohouders en yogi’s.

De yogastudio’s

Hot Flow Yoga
Equal
Nieuwe Yogaschool
Bluebirds
Araham/Mahara
Yagoy
Yogaspot

Toepasselijker kon niet: op de 100% vegan en organic rauwe chocolade repen van Little Love en haar plasticvrije verpakking staan niet alleen heel veel hartjes, maar ook een mediterende yogi. Niet voor niets kregen de repen van Little Love de bijnaam ‘the mindful chocolate’. Deze chocolade past helemaal bij een yogi lifestyle: de repen zijn namelijk vervaardigd uit raw oftewel onverhitte cacao uit Zuid-Amerika, waardoor de nutriënten, vitaminen, mineralen en flavonoiden die van nature in cacao zitten en de authentieke smaak zoveel mogelijk bewaard blijven. De cacao is dus minimaal bewerkt, en wordt enkel met natuurlijke kokosbloesemsuiker gezoet. Little Love volgt het Direct Trade principe en is palmolievrij en komt in de smaken Triple Nut, Salted Toffee en Dark Vanilla.. Stuk voor stuk little love bombs om jezelf mee te trakteren! Little Love is te koop bij de AH XL en je vindt ze hier op Instagram. 

Wij vonden het een feest om al onze favoriete yoga studio’s op deze heugelijke dag een mandje liefde te mogen brengen uit naam van Little Love. Keep spreading the yoga love! 

Facebook
Twitter
LinkedIn