Skip to content

Blackroll B2B account voor Fuse Professionals en studio’s: zo werkt het

Bij Fuse werken we al een tijdje samen met Blackroll. Wij zijn weg van alle fijne Blackroll producten, vooral de foamrollers. Jij ook? Als Fuse Professional kun je nu een Blackroll B2B account aanmaken, waarbij je producten voordelig kunt inkopen. Iets voor jou? 

In 2007 komt de Duitse Jürgen Dürr op het idee een ​​product te ontwikkelen waarmee mensen zichzelf kunnen masseren. Handig voor iedereen die sport en regelmatig stijve spieren heeft, maar ook voor mensen die bijvoorbeeld pijnklachten ervaren. De eerste BLACKROLL® fasciaroll wordt op de markt gebracht, en blijkt al snel een hit. Want door regelmatig je bindweefsel te masseren met een foamroll, worden spieren en gewrichten losser en kunnen ook pijnklachten die hiermee samenhangen aanzienlijk verminderen. Na de introductie van de originele fasciaroll volgen al snel andere varianten en modellen in verschillende vormen en maten, en triggertools. Inmiddels is Blackroll uitgegroeid tot een toonaangevend herstelmerk met een ruim assortiment aan effectieve (therapeutische) producten die mensen fysiek en mentaal activeren en helpen herstellen. 

Anno 2021 heeft Blackroll meer dan 50 medewerkers in dienst, en wordt in 37 landen vertegenwoordigd door meer dan 5.000 opgeleide trainers. Blackroll helpt zowel professionele sporters als mensen met pijnklachten om beter te herstellen, fit en gezond te blijven. 

Blackroll B2B account

Werk je graag met de producten van Blackroll en wil je ook onderdeel uitmaken van de Blackroll familie? Overweeg dan een Blackroll B2B account! Als professional koop je Blackroll producten via de webshop voordelig in, met 35% korting. Handig voor als je spullen wilt inkopen voor je trainingen! Aan een Blackroll B2B account zijn geen kosten verbonden, ook geldt er geen minimumomzet. Vanaf € 150 worden bestellingen gratis geleverd, daaronder geldt een verzendkostenbijdrage van € 15. Met een Blackroll B2B account heb je toegang tot Blackroll marketingmateriaal zoals video’s en, foto’s voor je website of social media. Natuurlijk mag je ook je eigen marketingmateriaal maken.

Wil jij als Fuse Professional graag een Blackroll B2B account? Schrijf je nu in! 

https://forms.office.com/r/YUcybenT9G

Facebook
Twitter
LinkedIn