Skip to content

Meditatie: Hoe stiller je wordt, hoe beter je kunt luisteren

Niet alleen leren luisteren naar je lichaam – dat je precies vertelt wat je nodig hebt als je de signalen die het geeft leert (her)kennen – ook leren luisteren naar je eigen innerlijke stem is belangrijk als je in balans wilt zijn. En hoe stiller je wordt, hoe beter je kunt luisteren.

Mediteren

Mediteren, of even een moment van stilte in jezelf opzoeken, kan je hierin veel brengen en een houvast zijn. Helemaal in deze verwarrende, onzekere tijden scheelt het als je durft te vertrouwen op je eigen innerlijke kompas.

Bodhi Pillow

Wij bij Fuse zijn helemaal weg van de fijne – en mooie! Niet onbelangrijk! – yoga- en meditatie kussens van Bodhi Pillow. Ze helpen je om je houding te verbeteren tijdens yogaposes of een meditatiesessie en ze zitten ook nog eens heel lekker. De kussens zijn handgemaakt in Nederland van organic linnen/katoen en gevuld met biologisch boekweitkaf. Elk kussen bestaat uit een wasbaar binnen- en buitenkussen. Omdat Bodhi pillows met de hand gemaakt zijn, is elk kussen anders en uniek. Van elk exemplaar dat verkocht wordt, gaat bovendien € 2,50 naar Stichting Kindjes met Hoop, dat baby’s, (wees)kinderen en ouderen in Marokko kansen geeft. En hadden we al gezegd dat de Bodhi Pillows Echt.Heel.Mooi. zijn? Onze favo is de limited edition Ying-Yang uitvoering in zwart-wit. Voor wie een beetje wil variëren zijn er ook verschillende losse hoezen te koop. Een eyecatcher voor je interieur, waarmee je je binnenwereld en buitenwereld een stuk aangenamer maakt.

De kussens gaan vanaf € 50 voor de lage variant (8cm) en € 89 voor de hoge (15cm). Naast de ronde Bodhi Pillows zijn er ook grotere vierkante exemplaren die je daar weer onder kunt leggen, voor een nog betere houding en nog meer ondersteuning. Check @bodhipillow, te koop via The Goddess Club.

En, goed nieuws! Met de code ‘FUSEAGENCY’ krijg je 10% korting.

Ook interessant: Elke dag beter met Vitals.

Facebook
Twitter
LinkedIn