Skip to content

Fuse box van juli: 15 toffe merken!

Onze Fuse Box is een box met onze favoriete producten. We sturen deze box 4 keer in 2024 naar 50 van onze ambassadeurs. Onze ambassadeurs delen deze box in hun netwerk. Onze community brengt op een laagdrempelige manier onze merken onder de aandacht. De tweede box van dit jaar is in juli verstuurd en we hebben weer veel positieve reacties op gehad op deze box! Kijk mee naar de geweldige producten …

@ekopura
@yogiteaeurope
@mattissonhealthstyle
@nuun.nl
@vitalproteins.nl
@waterdrop
@intelligentchange
@notchie_foodgroup
@besproud
@arizonaeurope
@mojomate 
@philosupplements
@unlimitedhealth.nl
@invitalisbenelux_hoh
@grutto
@fuse.community

Ekopura Vegan Creatine Monohydraat:

Omdat wij steeds vaker de vraag kregen naar een goed, puur en duurzaam geproduceerd creatine supplement zijn we hiermee aan de slag gegaan. Veel creatine poeders zijn twijfelachtig van kwaliteit en worden voornamelijk in China geproduceerd. Ekopura Creatine word in Duitsland vervaardigd onder de hoogste standaarden van kwaliteit, puurheid en duurzaamheid, en dat merk je direct.

Bekijk verdere details van het product op de productpagina: https://www.ekopura.com/products/creatine-monohydraat

Yogi tea:

Al vijftig jaar maken wij heerlijke, werkzame thee die is geïnspireerd op de eeuwenoude holistische en helende filosofie van ayurveda. Wij hebben ons tevens toegelegd op producten voor specifieke behoeften met speciale kruidenmengsel die een geweldige smaak met gezondheidsvoordelen combineren. Vandaag de dag hebben YOGI TEA® meer dan 50 theesoorten in hun assortiment op basis van 100 verantwoordelijk ingekochte exotische kruiden en plantaardige ingrediënten. Wij geloven in de synergetische gezondheidsvoordelen van kruiden en completeren deze met intrigerende, heerlijke smaken – kenmerken die al onze theesoorten uniek maken. Bekijk de website voor meer informatie: YOGI TEA – kruiden- en specerijentheeën

Mattisson:

Tijdens intensieve inspanningen, ziekte of warm weer verlies je niet alleen vocht, maar ook essentiële mineralen zoals natrium, kalium, magnesium, chloride, calcium en fosfaat. Ons elektrolytenpoeder is ontworpen om deze verloren mineralen aan te vullen en speelt een cruciale rol in het handhaven van de mineralenbalans in je lichaam.

Wat zit er in elektrolytenpoeder?
Samengesteld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zoals magnesium, calcium, kalium, zink en Keltisch zeezout, biedt ons elektrolytenpoeder niet alleen een effectieve aanvulling maar ook een verfrissende perziksmaak dankzij de toevoeging van natuurlijk aroma en Stevia.
https://www.mattisson.nl/elektrolyten-poeder-peach-electrolytes-300g

Nuun:

Is een bruistablet die je toevoegt aan water, waardoor jouw elektrolyten en vitamines worden aangevuld. Door middel van de mix van elektrolyten en multivitaminen krijgt de gebruiker meer hydratatie en langdurige energie. De hydratatie krijgt een boost, omdat elektrolyten helpen om het water effectiever te maken. Veel water is dus niet de enige mogelijkheid om gehydrateerd te blijven. Elektrolyten zijn belangrijk voor het ondersteunen van zenuw- en spierfuncties die aan het werk worden gezet tijdens het sporten. Tijdens het sporten verlies je elektrolyten door zweet, waardoor het dus essentieel is om deze weer aan te vullen. Nuun voegt niet alleen vitamines en elektrolyten toe aan het water, maar ook een lekker smaakje. Ook is het non-GMO gecertificeerd, dit betekent dat het niet genetisch is gemanipuleerd. Nuun is namelijk gemaakt zonder kunstmatige kunststoffen en maakt dus alleen gebruik van plantaardige ingrediënten. Verder is het hierdoor ook nog glutenvrij, zuivelvrij, sojavrij en veganistisch. Bekijk de website voor meer informatie: Nuun Hydration: Electrolyte Tablets and Powerful Hydration Products (nuunlife.com)

Vital Proteins:

Onze collageen supplementen zijn ontworpen om jouw gezondheid en wellness doelen te ondersteunen bij Vital Proteins. Met ons assortiment Rundercollageen Peptiden, Marine Collageen en Beauty Collageen kun je jouw lichaam voorzien van de hoge kwaliteit bouwstenen die het nodig heeft voor de avonturen van het leven. Start vandaag nog een voller, levendiger leven met Vital Proteins collageen supplementen. Bekijk de website voor meer informatie: Vitals, elke dag beter | Vitals Voedingssupplementen

Waterdrop:

Met de beste fruit- en plantenextracten en waardevolle vitaminen verandert waterdrop® jouw water in een fruitig en verfrissend drankje. Het is onze missie mensen te motiveren om meer water te drinken voor een gezonder, langer en duurzamer leven. Bekijk de website voor meer informatie: waterdrop® Microdrink – water met smaak | waterdrop®

Intelligent Change:

Intelligent Change is a global lifestyle wellness brand that creates elevated, thoughtfully designed products to help you realize your potential and live a happier, more fulfilling life. Bekijk de website voor meer informatie: Intelligent Change – Tools to Positively Change Your Life

Notchie:

Notchie is jouw favoriete veelzijdige product. Vegan & Organic producten vol met proteïnen, die je de hele dag door kan gebruiken. Bekijk de website voor meer informatie: Notchie ⭑ Met Gemak, Je Eiwitten & Groenten In Één Zak

Besproud:

Beproud is de nieuwste (4e) generatie plantaardige melk. Gemaakt van de gele split erwt. Zeer laag in suikers en vetten, veel hoger in proteïne, bevat geen allergenen dus in andere woorden…. Veel gezonder voor de mens.  hele lage uitstoot in Co2, en boven al heel lekker neutraal van smaak. Hierdoor past het goed bij bijvoorbeeld je romige koffie of het maken van een pannenkoek. Schuimt waanzinnig op voor een romige cappuccino of blend goed in met een gezonde (proteïne) shake.
Its better for you, Better for the plannet, better for your coffee. Kijk op de website voor meer informatie: Besproud | THE ALT ALT M*LK

AriZona, Amerika’s grootste Iced Tea merk

De vrienden John en Don uit New York wagen zich in 1992 aan de Iced Tea business met een simpel plan. Het ontwikkelen van een product van zeer hoge kwaliteit in een prachtige, iconische en onderscheidende verpakking, met als doel om de concurrentie te verslaan. Indrukwekkend genoeg is dit in minder dan 15 jaar gelukt: Arizona is de #1 ice tea in Amerika. Naast de constante innovatie in het ice tea assortiment zijn van AriZona ook fruitsappen en lemonades te verkrijgen in verschillende smaken.

AriZona Green Tea Honey is een verfrissende groene ijsthee, die voor 100% bestaat uit natuurlijke groene thee en een vleugje honing. Kijk op de website voor meer informatie: 
https://drinkarizona.com/

MojoMate

Mojo Maté haalt zijn cafeïne uit biologische maté bladeren. Deze groeien op een 100% regeneratieve plantage in het levendige Braziliaanse bos. De bladeren zijn niet behandeld met chemicaliën en zorgvuldig met de hand geplukt. De maté groeit in de schaduw van het inheemse bos – niet op een massa plantage met monocultuur. Zo ondersteunen we de biodiversiteit van het gebied.
Bij elke stap van het proces streven we ernaar om in harmonie met de natuur te werken, in plaats van deze uit te putten. Kijk op onze website voor meer informatie: Mojo Maté (mojomate.nl)

PHILO Multi

De enige multi mét algen!:
Verbeter je gezondheid en prestaties. PHILO Multi is een dagelijks onderhoud supplement dat de fysieke en de mentale gezondheid ondersteunt.
Het is een wetenschappelijk onderbouwde formule van de hoogst opneembare vitamines, mineralen én algen die de functie van de organen, het energiemetabolisme en het immuunsysteem ondersteunen.

PHILO Sleep (Night Time)

Zonder melatonine, en veel effectiever:
Slapen is “hot”! Alle biohackers, sporters en gezondheid influencers praten over het belang van slaap als ‘hoeksteen van je gezondheid’. Dit is wat bekende biohackers zeggen over slapen: “Sleep has an enormous positive impact on your overall health and daytime functioning, brain, hormones and immune system.” – Andrew Huberman “Quality sleep is non-negotiable when it comes to maintaining good health and aging well.” – David Sinclair. Het optimaliseren van slaap staat dus hoog op de lijstjes van de moderne biohackers. Want slaap is inderdaad de absolute basis van je mentale gezondheid, lichamelijke gezondheid en je dagelijkse prestaties. Kijk op onze website voor meer informatie: PHILO Supplements

Unlimited Health

De Meest Complete Rawfood en Superfood Webshop!

Het is onze belangrijkste doelstelling om een zo breed mogelijk publiek te voorzien van ’s werelds beste natuurlijke gezondheidsproducten. Daarbij gaat onze sterke voorkeur uit naar natuurlijk, biologisch en zeker plantaardig!

COCONAUT® kokoswater is een natuurlijke isotone drank, het verfrist, activeert en regenereert tegelijk!  Het heeft een frisse smaak, zit boordevol vitamines, enzymen, antioxidanten en voedingsstoffen. Voor mensen die waarde hechten aan gezondheid en kwaliteit!  Onze verpakkingen zijn milieuvriendelijk en recyclebaar.

De verfrissende, 100% vegan COCOFFEE® drinks zijn heerlijke koffie- en kokosproducten op basis van COCONAUT® kokoswater en fluweelzachte kokosmelk. Verkrijgbaar in 3 smaken: Espresso, Cappuccino en Mokka. Vrij van gluten en conserveringsmiddelen.

Cocoffee drinks hebben een unieke smaak die niet alleen door koffieliefhebbers zal worden gewaardeerd! Kijk op onze website https://unlimitedhealth.nl/ voor meer informatie.

Frankin Vitalis

Plastermaxx:
Plastermaxx is een pleister zonder lijm. Daardoor hypoallergeen, waterbestendig, afscheurbaar, uitermate flexibel en absordeert bloed en vocht zoals normale pleisters. We hebben allerlei leuke kleuren. Het is ideaal voor onderweg of thuis. Voor kinderen ( loshalen doet geen pijn ), volwassenen en ouderen. Je kan er mee sporten etc zonder problemen.
Website https://www.houseofhealthbrands.com/nl/invitalis/plastermaxx/

Skinestics:
Kinesiotape in diverse kleuren. Onze standaard is 170% rekbaar ( gelijk aan menselijke huid ) en voorzien van extra sterke lijm waardoor wel 2 x langer blijft zitten. Tegenwoordig 6 meter op een rol in plaats van 5 meter. Te gebruiken voor ondersteuning van spieren, doorbloeding en vele andere dingen.

Website https://www.houseofhealthbrands.com/nl/skinestics/

Feetox:
De nieuwe standaard voor detoxen. De pleister plak je onder je voeten als je gaat slapen en verwijder je als je wakker wordt. De werking is dat de pleisters vuilstoffen onttrekken via je lymfebanen. Nieuw is dat we er een extra werkzame stof in hebben verwerkt. Gember, bijvoet, Roos of Lavendel elk met hun eigen werkgebied. Advies is 4 nachten achter elkaar voor een goede detox. 1 verpakking is dus goed voor 4 detox periodes.

Website https://www.houseofhealthbrands.com/nl/feetox/

Met de kortingscode ‘ summer ‘ wordt er op deze producten een korting van 20% gegeven bij bestelling via onze website.

Grutto:

Ga gezond de zomer in met de natuurlijke bone broth van Grutto! Deze broth is gemaakt van biologische en grasgevoerde runderbotten, waardoor het een goudmijntje is aan gezonde vetten, vitamines, mineralen, collageen, gelatine, glucosamine en aminozuren. Bone Broth versterkt je immuunsysteem en botten, verstevigt de darmslijmvlies en heeft een ontstekingsremmende werking. Drink de broth puur of gebruik het als de ultieme smaakmaker in je keuken. Ontdek ook ons grasgevoerde vlees van goede boeren via www.grutto.com.

De Fuse Box

De Fuse Box is een ideale manier om direct je merk onder de neus van je potentiële volgers te brengen. Deel je ideeën met Fuse Agency! Wie weet vind je jouw producten wel terug in de volgende Fuse Box. En wie weet kunnen we samen onze professionals blij maken met nieuwe producten. Neem direct contact met ons op en vraag naar informatie.

Veel liefs, Kristie

Volg ons ook op Instagram en Facebook!

Facebook
Twitter
LinkedIn