Skip to content

Het Fuse Testpanel test: Vitamine C + D3 Gummies van Vitals

In samenwerking met Vitals Supplementen testte het Fuse Testpanel de Vitals Vitamine C + D3 Gummies. Dit zijn hun bevindingen.

Vitals voedingssuplementen zijn een goede aanvulling

Voedingssupplementen kunnen een goede aanvulling op een gezond en gevarieerd eetpatroon vormen, en je lichaam net even een boost of wat extra energie geven. Veel mensen die bewust bezig zijn met hun gezondheid en/of intensief sporten, nemen dagelijks voedingssupplementen – variërend van magnesium en visolie, tot vitamine C en D3 of collageen.

Vitals Vitamine C + D3 Gummies: een gezond snoepje

Het Fuse Testpanel testte de Vitals Vitamine C + D3 Gummies. Een slimme combi van twee essentiële vitaminen die we allemaal dagelijks nodig hebben, in de vorm van een gummiebeertje met bosvruchtensmaak, maar dan zonder toevoeging van van kunstmatige geur, smaak- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen en 100% vegan. “De Vitals Vitamine Gummies zien er superschattig uit!” schrijft panellid Ghislaine in haar review. “Ze smaken een beetje zoetzuur als snoepbeertjes, maar met het verschil dat je hiermee iets goeds voor je lichaam binnenkrijgt in plaats van de suiker en kunstmatige kleurstoffen uit normaal snoep.”
“Fantastisch om elke dag een Vitals Beertje te eten. Het geeft het plezier en de smaak van een snoepje én helpt een gezonde leefstijl te boosten!”, zo schrijft ook Fuse Professional Gerben. “Want dagelijks vitamine C + D3 nemen, zorgt voor het versterken van je immuunsysteem.”


Vitals Vitamine C + D3 Gummies zijn geschikt voor kinderen én volwassenen

Niet alleen volwassen vinden de Vitals Vitamine C + D3 Gummies leuk, ook voor kinderen zijn ze ideaal. Bregtje: “Mijn zoontje van 12 ontdekte de gummies al snel, dus was ik ze kwijt. Niet erg, want helemaal prima als hij deze ‘snoepjes’ wil eten.” Ramoen: “Mijn dochter van 11 jaar is een groot fan. Ze helpt mij er elke dag aan herinneren mijn gezonde ‘snoepje’ te nemen en neemt het dan zelf ook. Ze is enorm in de groei en aan het pre-puberen, en we kunnen niet altijd al het vitaminerijkere voedsel aan haar slijten. Op deze manier heb ik toch het idee dat ze meer essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt.” Maar juist ook voor ouderen, die baat kunnen hebben bij dagelijks extra vitamine C en D3, zijn de gummies een uitkomst. Kiki: “Ik heb de gummies ook voor mijn oude omaatje besteld, die momenteel in een verpleeghuis woont en weinig buiten komt. Zij kan best wat extra vitamine C en D3 gebruiken maar moet elke dag al een hele rits pillen nemen. De Vitals Gummies zijn voor haar een perfecte aanvulling!”  Ghislaine: “Het idee van een snoepje spreekt mij erg aan, plus het feit dat ik op een voedingssupplement kan kauwen in plaats van het in één keer met water door te moeten slikken.” 

Kortom: de Vitals Vitamine C + D3 Gummies zijn leuk, lekker en makkelijk in te nemen. Het kost nul moeite om ze in je dagelijkse routine op te nemen. Fuse Professional Patrick: “Vitals Vitamine Gummies zien er niet alleen heel aantrekkelijk uit, ze smaken ook goed. Wanneer je ze onderdeel maakt van je voeding, zorgt dat voor een positieve invloed op je immuunsysteem en een boost voor je dag.”

Meer info over de Vitals Vitamine C + D3 Gummies vind je hier.

Lees ook: Zorg voor een goede weerstand met Vitame C, zink en D3.

Facebook
Twitter
LinkedIn