Skip to content

Handig: de Blackroll app!

Blackroll ontwikkelt en produceert heel veel fijne producten die je leven en training beter maken. Maar hoe gebruik je deze producten en hoe zet je ze optimaal in? Die informatie vind je in de Blackroll app, die je kunt downloaden via de Appstore of Google Play.

Van de iconische zwarte Blackroll foamroller tot speciale triggerpoint tools en trainingsbands, Blackroll heeft het allemaal in het assortiment. Nuttig én fijn! Nu nog weten hoe je dit deze producten het beste kunt gebruiken. Enter de Blackroll app!

De applicatie

In deze superhandige en overzichtelijke app vind je duidelijke instructievideo’s met alle informatie die je wilt weten over Blackroll producten en hoe je die kunt inzetten voor training, herstel én pijnbestrijding. Je kunt niet alleen op product zoeken, maar ook breder op onderwerpen als ‘training’, ‘herstel’ of ‘pijnbereik’. Bij specifieke pijnklachten in verschillende delen van het lichaam of in geval van sportgerelateerde blessures – denk runners knee of shin splint – check je snel en simpel in de app welke oefeningen en ondersteunende producten Blackroll je adviseert, en kun je eigenlijk meteen aan de slag. Handig en effectief!

In de app vind je ook suggesties voor warming-ups, cooldowns en hersteloefeningen met behulp van Blackroll producten voor verschillende sportdisciplines – van voetbal en hardlopen tot yoga. Zo’n warming up of cooldown bestaat uit een aantal oefeningen, met duidelijke instructie hoe die uit te voeren. 

Onder het kopje ‘Krachttraining’ in de Blackroll app vind je instructievideo’s van oefeningen met o.a. de Blackroll foamroller en diverse trainingsbands. Ssoms heel onverwacht en verrassend, dus laat je vooral inspireren! In de app kun je zelf een training samenstellen met de oefeningen die je aanspreken.

Wil je na het zien van een aantal video’s aan de gang met een specifiek Blackroll product of mis je een tool die je toch graag zou willen gebruiken? Dan bestel je die met een paar vingertikken via de shop.

Kortom: de Blackroll app is een superhandig naslagwerk voor als je zelf of met de mensen die je begeleidt/traint aan de slag wilt met je myofascia, om spierpijn en pijnklachten te verminderen.

Bekijk ook: Blackroll B2B account voor professionals. 

Download de Blackroll App via de Appstore of Google Play.

Facebook
Twitter
LinkedIn