Skip to content

De Fuse Box met onze favo producten mei 2021: dit was ‘m!

In mei zonden we weer een superfijne Fuse Box met mooie producten van de brands waarmee we bij Fuse samenwerken uit naar 50 Fuse Professionals. 

Dit zat er in:

Blackroll Loop Band

In de gym, in je eigen woonkamer, in het park of op reis – de Blackroll Loop Band maakt het mogelijk om overal te trainen. De bands hebben een lengte van 32 cm en kunnen voor veel verschillende oefeningen ingezet worden. Ze zijn gemaakt van bijzonder huidvriendelijk textiel dat comfortabel is in gebruik. De Blackroll Loop Band komt in drie verschillende weerstanden en zijn los maar ook als set verkrijgbaar.  

Vitals Elke Dag Sport Multivitamine

Elke Dag Sport is een één-per-dag multivitamine in tabletvorm, geschikt voor volwassenen vanaf 18 jaar. deze multi van Vitals zit vol met essentiële vitaminen en mineralen bij uitstek geschikt als aanvulling op de dagelijkse voeding van sporters.

Mattisson Rundercollageen Hydrolysaat

Collageen is het meest voorkomende eiwit in het menselijk lichaam, en het belangrijkste eiwit in onze bindweefsels. Mattisson Rundercollageen, gewonnen uit grasgevoerde weiderunderen, is een voedingssupplement dat zorgt voor de cohesie, elasticiteit en regeneratie (herstel) van al onze bindweefsels, waaronder de huid, pezen, gewrichtsbanden, kraakbeen en botten. Het ondersteunt ook haar en nagels. Mattisson Rundercollageen is smaakloos, heeft een hoge opneembaarheid en is vrij van conserveringsmiddelen.

Yogi Tea

Yogi Tea schenkt je Ayurvedische thee voor elk moment van de dag. Je kunt kiezen uit meer dan 50 bijzondere melanges, die allemaal bestaan uit 100% biologische kruiden- en specerijen. Ook leuk: op de labels van elk theezakje vind je de inspirerende wijsheden.

Pure Kakaw

Pure Kakaw is ontstaan uit een passie voor cacao, dat al duizenden jaren een heilige drank vormt. Deze raw cacao zit vol antioxidanten, mineralen en gezonde vetten, boost je mood, focus en creativiteit.

SIP

SIP. Sleep is hét drankje dat jou aan een goede nachtrust helpt. Dat komt door de uitgekiende combinatie van slaapbevorderende stofjes dat het bevat, zoals magnesium, valeriaanwortelextract, paasiebloemextract en B6. Drink SIP.

Wil jij met jouw brand/product mee in de volgende Fuse Box die we deze zmoer uitsturen naar onze Fuse Professionals? Dat kan! Neem even contact met ons op.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn