Skip to content

Ontwikkel jezelf! Groei en bloei met NLP

Ontwikkel jezelf! Groei en bloei met NLP

Je voelt dat er meer uit het leven te halen valt. Je wil meer zelfvertrouwen en je eigen koers bepalen. Je haalt geen voldoening meer uit je werk. Je loopt er volledig op leeg. Je wil makkelijker contact maken en anderen beter begrijpen en jezelf uiten zoals jij dat wilt. Herken je iets van deze punten? En vind je het nog niet zo makkelijk om daar een oplossing voor te vinden? Denk je weleens: waar kan ik dat zelfvertrouwen kopen en hoe kom ik erachter wat ik wil in het leven en hoe ik dat kan bereiken? 

NLP wat heb ik eraan?

NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) is een uitstekende methode om te ontdekken hoe je gelukkig kunt worden en blijven. Ontdek welke patronen jij hebt die je belemmeren om voluit het leven te leiden dat jij zou willen. Waar komen die patronen vandaan en hoe verander je die?  Dat is wat je met Neuro Linguistisch Programmeren gaat doen.

  1. Neuro betekent dat ons denken, doen en voelen wordt bepaald door ons neurologisch apparaat, ons brein. 
  2. Linguïstisch wil zeggen de wijze waarop we communiceren met onszelf of anderen, zowel verbaal als non-verbaal. 
  3. Programmeren houdt in dat door het anders leren aansturen van ons brein we in staat zijn om het leven van onszelf en anderen te veranderen.

Een gratis basiscursus NLP

En omdat jij lid bent van de Fuse Community, krijg je van ons, van het UNLP een basiscursus NLP cadeau, zodat je:

  • je je eigen gedachten en gevoelens beter gaat begrijpen
  • je effectiever gaat communiceren en betere relaties krijgt
  • je controle over je gedrag krijgt en positieve gewoontes ontwikkelt
  • je duidelijke doelen gaat stellen, waardoor je meer gemotiveerd raakt en focus houdt
  • je aanpassingsvermogen en prestaties omhoog gaan
    In 20 korte en krachtige video’s leert Marcel Meijlink, mede oprichter van het UNLP, jou hoe je NLP kunt toepassen in je eigen leven. Begin nu en voel je binnen enkele dagen al aanzienlijk beter!

Want waarom zou je je brein niet trainen en ontwikkelen, net zoals je lichaam. Zorg goed voor jezelf. Zorg voor een gezonde geest in een gezond lichaam. Heus, een leuker leven kun je leren.

Facebook
Twitter
LinkedIn