Skip to content

Concept

fuse agency

Fuse Agency is een netwerk van body, mind en spirit professionals. We koppelen onze professionals, die anderen vanuit hun vak inspireren en op weg helpen naar een gezonde, fitte lifestyle aan verschillende brands, gyms, studio’s, bedrijven en evenementen. Daarnaast zorgen we via ons netwerk van professionals voor merkzichtbaarheid van de partijen waarmee we samenwerken. Onze Fuse Professionals en health specialisten zijn het uithangbord van ons bedrijf, en beschikken zowel on- als offline over een groot netwerk en veel followers. Fuse Agency kan jouw brand of product daardoor snel en doelgericht onder de aandacht van de doelgroep die je wilt bereiken brengen.

0 +
Professionals
0 +
Gyms

de mogelijkheden

Fuse News

De Fuse Nieuwsbrief bereikt elke maand 500+ sport en health professionals. Met een openingsrate van 70%, is het hét medium om onze professionals te informeren over voor hen interessante en relevante brands, samenwerkingen, diensten, evenementen of producten. Ook op onze Fuse website plaatsen we blogs met dedicated content, en brengen we dit vervolgens actief onder de aandacht op onze social media. 

De Fuse Box

Vier keer per jaar zendt Fuse de Fuse Box naar een aantal zorgvuldig geselecteerde sport en health professionals uit verschillende disciplines om producten van brands die we vertegenwoordigen onder de aandacht te brengen. Aan de Fuse Box nemen doorgaans meerdere merken deel, op verzoek is een Exclusive Box ook mogelijk. De Fuse Box heeft zich bewezen als effectieve methode om via ons netwerk meer zichtbaarheid en online engagement te genereren. 

Brand Ambassadors

Bij Fuse Agency koppelen we health related brands graag aan passende professionals. We gaan op zoek naar de juiste match voor jouw brand. Via ons Brand Ambassadeursprogramma vinden we dé professional die via online branded content en offline uitdraagt waar jouw merk voor staat en nieuwe producten of diensten bij de juiste doelgroep onder de aandacht weet te brengen. Zo zorgen we samen voor grotere naamsbekendheid en meer bereik.

Evenementen

De Fuse Community bestaat uit 500+ sport- en health professionals, te boeken zijn voor het verzorgen van zowel on- als offline workouts, trainingen, workshops en masterclasses, live webinars en Q&A’s, tijdens evenementen. Op verzoek bedenken we een concept dat past bij jouw evenement. We informeren je graag over de mogelijkheden.  

 

Test & Review

Het is mogelijk om een testpanel van Fuse Professionals  specifieke producten te laten testen. Professionals uit het testpanel schrijven na afloop van de testfase een persoonlijke review op basis van hun ervaringen. De waardevolle informatie uit deze reviews kan ingezet worden als social media content, online en via andere communicatiekanalen. 

Content creatie & campagnes

De juiste content is everything. Fuse praat graag over jouw brand, en helpt merken aansprekende en fotogenieke professionals vinden voor bijvoorbeeld contentshoots en/of video’s.  Indien gewenst nemen we al het regelwerk uit handen en zetten wij een online campagne op, van concept tot beeld en tekst.  

 

fuse & brands

Deze merken gingen je al voor!

Een zorgvuldige selectie in je mailbox.

Met nieuws, mediatrends en interessante analyses.